441. ROĐENDAN GRADA KARLOVCA – ZVJEZDANO LJETO, 23.6.-13.7.2020.

POZIV za iskazivanje interesa za predlaganje programa proslave rođendana grada Karlovca 2020. godine putem obrasca za prijavu

TEMA  ovogodišnje proslave rođendana grada je upravo Zvjezdano ljeto (eng. SUMMER STARS). Zvijezda u nazivu manifestacije asocira na poznatu karlovačku fortifikacijsku formu iz koje je nastao današnji Karlovac. Zvijezda se može vezati i uz poznate osobe koje su rođene ili djelovale u Karlovcu poput Vjekoslava Karasa, Nikole Tesle, Dragojle Jarnević i mnogih drugih. Zvijezde su i gosti izvođači koje će nastupiti na samoj manifestaciji. Karlovačke zvijezde su i lokacije poput Starog grada Dubovca, Foginovog kupališta, Šetališta dr. Franje Tuđmana kao i mnoge druge poznate i nepoznate karlovačke lokacije.

Ljeto u nazivu manifestacije slavi početak ljeta, buđenje grada pod sunčevim zrakama, izlazak ljudi na karlovačke ulice, bogatstvo boja, okusa i mirisa. Ljeto simboliziraju duge tople ljetne večeri, karlovačke rijeke i druženja na otvorenom.

Prilikom odabira programa koji će biti uvršteni u manifestaciju Zvjezdano ljeto sagledavat će se usklađenost sa temom, kvaliteta sadržaja i prilagođenost festivalskoj atmosferi manifestacije Zvjezdanog ljeta.
Radionica za prijavu na navedeni Poziv će se održati u utorak 14.1.2020. godine u 18 sati u Knjižnici za mlade (Banjavčićeva 8).

Popunjeni obrazac potrebno je vratiti najkasnije do petka 24.1.2020. godine na e-adresu: irena.segavic@karlovac.hr

Povjerenstvo će izvršiti odabir programa koji se najbolje uklapaju u ovogodišnju proslavu.

Skip to content