Od petka 24. siječnja do nedjelje 26. siječnja Karlovac će po drugi puta biti domaćin manifestaciji ZIMKO. Kvizaška udruga Karlovac okupit će na ZIMKU ponajbolje hrvatske kvizaše.

Kao i prošle godine očekuje se dolazak svih najboljih hrvatskih kvizaša, na čelu s popularnim “lovcima” iz Potjere, a koje očekuju nadmetanje na čak osam kvizova. U prvom planu su opći ekipni, parovni i pojedinačni kviz, od kojih će ekipni i pojedinačni imati i finalno nadmetanje najboljih. Program će otvoriti zabavan Random pub kviz, na kojem će prvih 60 prijavljenih natjecatelja biti slučajnim odabirom svrstani u ekipe.

Na rasporedu su i četiri tematska kviza – Likovnih 50, Sportskih 50, Geografskih 50 i Odraslih 50. Na sve navedene kvizove, osim za Random kviz koji je popunjen, još uvijek se mogu prijaviti svi zainteresirani NA OVOM LINKU. Kotizacija je 50 kuna, a za nju se možete prijaviti na sudjelovanje na svih sedam preostalih kvizova, ili, dakako, samo na one koji vas interesiraju.

Zimko Karlovac 2020

Program počinje u petak Random kvizom u Caffe baru Ziggy s početkom u 20:30 sati. Najintenzivniji je subotnji program – počinje već u 10 sati ujutro u restoranu Kristal općim pojedinačnim kvizom, a na istoj lokaciji održat će i likovni kviz u 14:30, sportski u 15:15 te ekipni s početkom u 16 sati. Subotnja večer rezervirana je za veliko finale šest najboljih pojedinaca i četiri najbolje ekipe – održat će se u 21 sat u The River Pubu, gdje mogu doći i svi zainteresirani kao gledatelji, a nakon finala slijedi i dobra svirka uz metal-rock bend Adrenalica.

U nedjelju se program opet odvija u Kristalu, na rasporedu su Geografskih 50 u 10 sati, Odraslih 50 u 10:45 te za kraj, kviz parova u 13 sati.

Skip to content