U vrijeme prisilne kampanje #dontvisitkarlovac koja nije bila dio strategije razvoja turizma, ali je dio svjetske zdravstvene krize, možete posjetiti Karlovac online. To je najsigurnija vrsta putovanja, a možete otkriti grad na drugačiji način.

Ako još nikada niste bili u Karlovcu, a znamo da volite putovati kao i mi, ovo je prilika da upoznate jedan zeleni grad u srcu Hrvatske, kroz virtualno putovanje njegovim muzejima, galerijama i fotografskim arhivama. Napravite plan dolaska kad okolnosti to dozvole i provjerite da li se virtualna stvarnost slaže s pravim doživljajem grada.

Ako ste već bili u Karlovcu, a niste vidjeli sve što ste htjeli, krenite u virtualnu šetnju gradom i označite točke budućeg posjeta. Možda vas iznenadi koliko ste toga propustili, a možda se samo prisjetite lijepog trenutka provedenog u Karlovcu s dragim ljudima.

U slučaju da Karlovac poznajete poput svog džepa, bez obzira jeste li često bili tu ili ovdje živite na vašu sreću, obilazak grada kroz digitalnu dimenziju obasjat će vam neke skrivene kutke grada koje niste poznavali do sada ili ste o njima vrlo malo znali.

U doba kad se vraćamo malim uspomenama u pokušaju da na trenutak zaboravimo stvarnost i s osmijehom premostimo dan za danom, možda vas sjećanje na Karlovac i upoznavanje grada na drugačiji način, usmjeri prema nekoj boljoj budućnosti i podari hrabrost i motivaciju za nove životne pobjede, poput uspomene na Karlovački cener kad ste pobijedili samog sebe i dokazali da možete istrčati maratonske utrke u bilo kojoj dimenziji stvarnosti pa tako i u ovoj.

Možda vas glazbena sekvenca slučajno puštena na nekom radiju podsjeti na Karlovac, ili recept viđen na internetu asocira na neki karlovački gastronomski specijalitet i vrati vas okusom i mirisom u Karlovac iz vašeg sjećanja.

Bez obzira jeste li Karlovčanin ili usputni posjetitelj, virtualno istraživanje grada otvorit će vam pogled na grad koji još niste vidjeli iz te perspektive. Ako već dugo volite Karlovac, uživajte u novim saznanjima o njemu, a ako još nikada niste bili u Karlovcu neka to bude prvi susret s gradom koji jedva čeka da se upoznamo.

 

Istražite Karlovac online!
Skip to content