Vikend u Karlovcu

Karlovac za djecu

Vikend u Karlovcu, nemojte nas krivo shvatiti, najviše vole Karlovčani. Ali više od svega volimo kad netko drugi zavoli vikende u Karlovcu. Zato, uključite se i vi u „klub obožavatelja vikenda u Karlovcu“! To će vam biti najbolja ulagačka investicija. Sjetite se Malog princa i njegove mudre misli koju ćemo ovom prilikom prilagoditi kako bi vam lakše objasnili: vrijeme koje uložite u vikend u Karlovcu, čini taj vikend tako dragocjenim.  

Vikend u Karlovcu sastoji se od varijacija na temu po vlastitom odabiru: vikend na Dubovcu, vikend na Korani, hodočasnički vikend, gastro-vikend, aktivni vikend, zeleni vikend, vikend na vikendici. Možete kombinirati teme i boje, okuse i aktivnosti, bezbroj kombinacija za kvalitetan bijeg od rutine. Ili se priključiti Karlovčanima u njihovoj rutini i provjeriti zašto Karlovčani vole svoje vikende. Unajmite lokalnog vodiča ili lutajte sami, odaberite točke na karti grada i spojite ih u konturu vikenda u Karlovcu. Bit će to zanimljiv crtež.

Karlovac za djecu

Povijesna jezgra Zvijezda, stari grad Dubovac, zeleni parkovi i četiri rijeke osnovni su simboli Karlovca. Bez obzira kojim redom krenuli, budite spremni na razbijanje svakodnevice. Predlažemo vam konzumaciju svega pomalo, a na vama je da izaberete želite li nešto uobičajeno poput šetnje parkovima i upoznavanja povijesti u muzeju ili nešto avanturistički poput spuštanja kajakom niz Mrežnicu. Inspiraciju za vikend u Karlovcu potražite u plivanju na Korani, istraživanju slatkovodnog akvarija, zalasku sunca sa starog grada, spavanju u Zvijezdi, ranojutarnjem jogging u parkovima, osvitu zore na Korani, doručku u restoranu unutar starih zidina ili na obali rijeka… 

I ne zaboravite najvažnije – upoznajte Karlovčane! Dozvolite nam da vam pomognemo u organizaciji vašeg planiranog vikenda ili totalnoj promjeni zacrtanog plana. Možda vam slučajno poznanstvo na ulici donese neplaniranu aktivnost i zadovoljstvo susreta pretvori vas u sve samo ne običnog turističkog posjetitelja.

Karlovac za djecu