Vikend na Dubovcu, kako to dobro zvuči!

Narodna izreka kaže da ljubav ide kroz želudac. Na tragu toga, na Starom gradu Dubovcu u Karlovcu, krenuli smo stopama tradicije i otvaramo za vas skrivene tajne kuhinja naših baka i djedova. Miris tradicionalne kuhinje miješa se u slano-slatkim notama. U hladu kestena priprema se fiš-paprikaš, a na suncem obasjanom podiju degustacija je dubovačkih koktela.

Tradicionalna kuhinja Karlovačke županije inspiracija je za budućnost koju će vam prezentirati učenici Trgovačko-ugostiteljske škole Karlovac. Budući slastičari i kuhari nadmeću se u pripremi fiš-paprikaša i stvaranju nove slastice SlatKA zvijezda, baristi i konobari rade za vas maštovite dubovačke koktele, a dok nestrpljivo čekate degustaciju, provedite vrijeme na edukativnim radionicama na temu gastronomske tradicije.

Uključite se i vi u „klub obožavatelja vikenda na Dubovcu“! To će vam biti najbolja investicija. Sjetite se Malog princa i njegove mudre misli koju ćemo ovom prilikom prilagoditi kako bismo vam lakše objasnili: upravo zbog vremena koje uložite u vikend na Dubovcu, taj će vikend biti tako dragocjen.