Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na web stranici Turističke zajednice grada Karlovca. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Turistička zajednica grada Karlovca smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Turistička zajednica grada Karlovca smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni visitkarlovac.hr.

Turistička zajednica grada Karlovca zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice visitkarlovac.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.
Svrha web stranice na domeni visitkarlovac.hr je poticanje i iniciranje razvoja, unapređivanje postojećeg turističkog proizvoda, iniciranje razvoja novih turističkih proizvoda područja Karlovca, na način da upravlja destinacijom na razini grada Karlovca, promocija turističkog proizvoda grada Karlovca, razvijanje svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma, te potrebi i važnosti očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda a osobito zaštite okoliša te prirodne i kulturne baštine sukladno održivom razvoju.
Turistička zajednica grada Karlovca se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.
Turistička zajednica grada Karlovca nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.
Zajednica ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Turističke zajednice grada Karlovca ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama visitkarlovac.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Turistička zajednica grada Karlovca i web stranica visitkarlovac.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Turistička zajednica grada Karlovca polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici visitkarlovac.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Turistička zajednica grada Karlovca).
Ukoliko smatrate da je Turistička zajednica grada Karlovca povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Turistička zajednica grada Karlovca se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

  1. Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.
  2. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.
  3. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.
  4. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.
  5. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

PROPISI O PRIVATNOSTI

Turistička zajednica grada Karlovca u skladu s internim procesima i sustavima dizajnirana je u skladu sa sljedećim pravilima:

Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)
Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)
Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.
Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: [email protected].

KONTAKTNI OBRASCI

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:
Ime i prezime
Email
Ostale informacije koje se tiču vašeg upita
Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

WEB PRAĆENJE POSJETILACA

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

KOLAČIĆI

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku.
Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

PRISTUP PODACIMA, IZMJENA PODATAKA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje.
Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka.
Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas e-mailom [email protected]

SIGURNOST

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI?

Molimo da nas kontaktirate na email [email protected] u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.