Pozivamo građane da se priključe besplatnom obilasku Karlovca i karlovačke Zvijezde uz vodstvo licenciranih turističkih vodiča Udruge turističkih vodiča Bastion iz Karlovca u sklopu projekta “Upoznaj svoju zemlju”. Vođenja su namijenjena domaćinima u turizmu, studentima i učenicima turističkih smjerova, lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma. Obilazak je naravno namjenjen i svim drugim posjetiteljima i turistima.
 
Besplatan razgled Zvijezde u pratnji turističkih vodiča počinje 12.1.2020. (nedjelja) u 12.00 sati kod spomenika žabi. Predviđeno trajanje razgleda je oko sat vremena.
 
Dobro došli!    

Projekt “Upoznaj svoju zemlju” održava se treću godinu za redom  povodom  obilježavanja Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Na inicijativu Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske i ove će se godine u brojnim gradovima održati besplatni turistički razgledi u pratnji turističkih vodiča, a ovoj akciji pridružili su se Udruga Bastion i TZ grada Karlovca.  Na ovaj način želimo obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ali i ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske te na važnost lokalne zajednice i očuvanje nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

Skip to content