24 sata u Karlovcu

Jedan dan za Karlovac? U redu, priredit ćemo vam upute za brzinsko upoznavanje s gradom ako obećate da je to uvertira za ponovni dolazak. Ako imate manje od jednog dana, Karlovac možete upoznati na dva načina, sjedeći u parku promatrajući grad u jednom pogledu ili hodajući između prošlosti i sadašnjosti.

Karlovac kroz 6 osjetila

Karlovac je grad na četiri rijeke, grad susreta, grad parkova. Grad je to u kojem se možete okupati u četiri rijeke u jednom danu, susresti se sa starim prijateljima sasvim slučajno jer svi putevi vode kroz Karlovac ili nesmetano ispijati kavicu u zelenom hladu mnogobrojnih parkova.

OTKRIVANJE SKRIVENIH KUTAKA KARLOVCA

Kao što se zanimljiv sadržaj krije između korica knjige, tako se i sadržaj grada otkriva tek kad uđete u njega. Kako čitati grad? Karlovac se čita kroz svaki korak, pogledom prebirući napisane retke ove neobične knjige u kojoj ste se našli poput Alise u zemlji čuda i postali na trenutak glavni lik.

Karlovac za djecu

Ozbiljni odrasli ljudi često zaborave da su i oni nekad bili djeca. Privilegija je sjetiti se i katkad promotriti svijet oko sebe dječjim očima. Zamijetit ćete detalje nevidljive u izmaglici briga i žurbe. Oduvijek je Karlovac bio grad prijatelj djece. Povijesne fotografije prepune su manifestacija namijenjenih djeci i usput snimljenih trenutaka.

Trebate više informacija prije dolaska?

Skip to content