***
Sobe 1/1
Adresa: Zamršje 10, Karlovac
Kontakt osoba: Marina Frklić
Mobitel: +385 98 284 532
E-mail: [email protected]
Web stranica: www.guesthouse-marina.com
Facebook: Guest house – studio apartman Marina

Studio apartman Marina nalazi se u Zamršju, mjestu 13 km istočno od grada Karlovca. Objekt se sastoji od prostora za spavanje, boravak, blagovanje, kuhanje te kupaonice. Prostor za spavanje sadrži 2 kreveta za jednu osobu ili bračni krevet za dvije osobe. Kuhinja je opremljena kućanskim aparatima (perilica posuđa, pećnica, ploča za kuhanje, električno kuhalo za vodu, hladnjak) i posuđem za pripremu i serviranje jela.

Dnevni boravak opremljen je kutnom garniturom koja se lako namjesti u udoban pomoćni ležaj za dvije osobe. U prostoru se nalazi i TV ravnog ekrana, perilica rublja, klima uređaj te peć na drva za posebno topao ugođaj u hladnim danima. 

Objekt ima terasu i vrt gdje možete uživati u jutarnjim kavama ili uz čašu vina, a za pripremu jela dostupan je i vanjski roštilj. Za aktivan odmor nudi se besplatan najam bicikala te stol za stolni tenis. Moguće šetnje i boravak u prirodi.

Blizina rijeke Kupe nudi osvježenje u ljetnim mjesecima te je odlično mjesto za ribolov. Kod opremanja objekta vodili smo se željom da vam boravak bude što ugodniji i baš po vašoj mjeri, a naša je obveza i dalje kontinuirano se usavršavati i unaprjeđivati. 

Put do Karlovca i našeg smještaja moguć je automobilom, vlakom, autobusom i avionom. Zračna luka Franjo Tuđman udaljena je 50 km od objekta. Objekt je smješten uz prometnicu D36 kojom se može doći do Zagreba, glavnog grada Hrvatske, a u blizini objekta je izlaz i ulaz na autoput koji povezuje sve dijelove Hrvatske, te su Karlovac i okolica idealno mjesto za odmor od dugog puta, ali i za ugodan boravak jer Grad Karlovac i okolica nude brojne događaje tijekom godine, posjete kulturnim i povijesnim znamenitostima, gastronomsku ponudu raznovrsnih restorana, prirodne ljepote…

Skip to content