Turanjski Goljaki 78N

4/5
Kuća za odmor AMARIE

Opis

Na udaljenosti od desetak kilometara južno od centra Karlovca nalazi se mali zaselak Turanjski Goljaki. Na kraju zaselka, uz rijeku Koranu, smještena je Kuća za odmor “Amarie”. Kameno-drvena kuća toplog rustikalnog interijera, okružena je bogatstvom zelenila te s pogledom na rijeku, polja i brežuljke pruža istinski osjećaj intimnosti, spokoja i simbioze s prirodom. U potpuno opremljenom prostoru na tri etaže moguć je komotan boravak za 6 osoba.
U prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje i kaminom. Boravak je otvorenog tipa, te se nadovezuje na blagavaonu (i kvalitetno opremljenu kuhinju). Na istoj etaži nalazi se sanitarni čvor te jedna spavaća soba s bračnim krevetom. Na prvom katu nalazi se prostor za odmor sa unutarnjim balkonom  koji gleda na dnevni boravak i kamin prizemlja, te dvije spavaće sobe sa zajedničkim toaletom.
Prostor za odmor ima manji zasebni balkon s pogledom na suprotnu obalu. Glavna terasa kuće idealan je prostor za druženje; pune hrastove klupe i stol za desetak ljudi, vanjski (kamin/sazidani roštilj) i pogled od 180 stupnjeva na šaroliku prirodu neće Vas ostaviti ravnodušnima ni na tmuran dan. Kada postane prehladno za terasu, tu je podrumska konoba. U konobi se nalazi još jedan zidani kutni kamin, hrastov stol i klupe, kompaktna kuhinja i ostava. Sanitarni čvor podruma dodatno je opremljen solarijem i saunom, za one željne wellness ugođaja.

Kontakt

Sobe: 1/6
Adresa: Turanjski Goljaki 78N
Kontakt osoba: Markota Vesna
Mobitel: +385 98 283 388
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.