Slastičarnica SLATKI CENTAR

Uz posebne slastice, mirisnu kavu i šalicu razgovora opustite se u slastičarnici Slatki centar koja gaji reputaciju najbolje slastičarnice u gradu.

U lijepom centru grada Karlovca, pokraj robne kuće „Karlovčanka“, u središtu događanja i gradskog života, otvoren je ovaj kutak u kojem vrijeme kao da je stalo. Uživajte i odmorite se na prekrasnoj vrtnoj terasi ili uživajte u šarmantnom i toplom unutarnjem uređenju, koje će vas podsjećati na djetinjstvo i bakine kolače.

Posjet preporučujemo kao cjelinu  sa šetnjom karlovačkom Promenadom u neposrednoj blizini; Promenada je najpoznatija šetnica stanovnika Karlovca, urešena peteroredom stoljetnih kestenova, a proteže se oko cijele povijesne jezgre Zvijezde.

Slastičarnica gaji reputaciju najbolje u gradu a osvojila ju je poradi izvanrednih slastica i specijaliteta koje nudi, a koji su spravljeni od kvalitetnih namirnica, lišeni gotovih krema i umjetnih aroma. To su uvijek svježi domaći kolači, palačinke s biranim nadjevima te ostale slatke ali i slane delicije. U bogatoj ponudi izaberite i voćne sokove, bezalkoholne koktele, frapee, različite voćne kupove i, dakako, sladoled. Poseban je ponos slastičarnice sezonska ponuda, specijaliteti od voća naših karlovačkih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Ako pak niste ljubitelj slastica,  opustite se uz mirisnu kavu i „šalicu razgovora“.

Radno vrijeme:

ponedjeljak – četvrtak: 09:00 – 21:00
petak, subota: 09:00 – 22:00
nedjelja: 13:00 – 21:00
Adresa: Ul. Dr. Vlatka Mačeka 6, 47000 Karlovac, Hrvatska
Telefon: +385 (0)47 613 801

Skip to content