Pridružite se najrelevantnijem turističko-poslovnom skupu u Hrvatskoj na temu održivog razvoja i eko turizma!

3. Forum eko i održivog turizma organizira se u Karlovcu, gradu na četiri rijeke, očuvanog čudesnog svijeta flore i faune, u jednoj od najposjećenijih turističkih atrakcija u Hrvatskoj u protekloj godini – Aquatici.

Izvrsnost je naša ključna tema, čekaju vas:

➡️ Predavači – lideri održivog razvoja

➡️ Stručno-znanstvene edukacije

➡️ Pozitivni primjeri iz prakse

➡️ Inovacije u turističkim kretanjima i promotivnim aktivnostima

➡️ Treninzi na lokacijama izvan Aquatike uz stručna vodstva (dva izleta + razgled Aquatike)

➡️ Višegodišnje relevantno djelovanje organizatora i svih sudionika programa na temi Foruma eko i održivog turizma.

O Forumu:
3. Forum realizira se u organizaciji agencije LUX Promocija, uz suorganizatore Grad Karlovac, Turističku zajednicu grada Karlovca i partnera Javnu ustanovu AQUATIKA – Slatkovodni akvarij Karlovac, te pod pokroviteljstvima nadležnih državnih Institucija. Program Foruma stvara se od 2015. godine, uz visoku razinu građanske odgovornosti, razvija estetsku i urbanu kulturu, društvene i krajobrazne procese. Uz promišljanje održivog turizma kao pretpostavke za pozitivan dojam posjetitelja o Hrvatskoj, razvija i gospodarsku sliku Hrvatske.

O programu:
Naglasak je programa 3. Foruma posebno na klimatskim promjenama koje će u budućnosti diktirati razvoj novih turističkih odredišta u Hrvatskoj, uz prilagodbu istima i preveniranje mogućih ekstremnih utjecaja klime na lokalne zajednice u svim sredinama, osiguranje društvene stabilnosti. Cilj je u dva dana skupa (7. i 8. svibnja 2020.) potaknuti daljnji održivi razvoj, promociju turističke ponude Republike Hrvatske, brendiranje well-being destinacije.

👉 Kontakt za informacije: info@visitkarlovac.hr

👉 Kontakt za informacije o programu i predavačima: info@lux-promocija.com

👉 Facebook event – 3. Forum eko i održivog turizma

Skip to content