Pridružite nam se i postanite dio događanja proljeća u Karlovcu!

Turistička zajednica grada Karlovca unatrag nekoliko godina organizira aktivnost pod nazivom “Proljeće u Karlovcu”. Osnovni cilj je objediniti sav kulturni, gastro, zabavni, sportski, edukativni i sličan sadržaj primjeren temi koji se u proljetnim mjesecima odvija u Karlovcu. Okupljanjem sadržaja zainteresiranih subjekata s različitom ponudom posjetiteljima ćemo ponuditi zanimljiv sadržaj od kraja ožujka do početka lipnja, s fokusom na vikend događanja.

Pojedinačne aktivnosti nemaju snagu privući veći broj posjetitelja ali objedinjeni sadržaj pod zajedničkim nazivnikom „Proljeće u Karlovcu“ uz intenzivnu promotivnu kampanju sigurno je vidljiviji i privlači pažnju te može biti i motiv dolaska u naš grad.

U 2022. godini su tako bile uključene aktivnosti naših gradskih ustanova, ali i lokalnih turističkih agencija, Veleučilišta, Trgovačko – ugostiteljske škole, udruga i ugostitelja i sve zajedno činilo je mozaik različitih doživljaja koji su bili predstavljeni i prigodno izrađenim vizualom.

Ovim vas putem pozivamo da nam se priključite svojim sadržajem kako bi i ovo proljeće u našem gradu bilo sadržajno i zanimljivo svima koji traže inspiraciju za vikend putovanja. Turistička zajednica grada Karlovca provest će promotivnu kampanju na vlastitim digitalnim kanalima i vjerujemo da ćemo svi zajedno našim sugrađanima i gostima osigurati kvalitetan sadržaj  a gospodarskim subjektima u gradu dodatnu ekonomsku korist što je jedan od ciljeva našeg djelovanja.

Vaše prijedloge i opise aktivnosti s kojima bi se uključili očekujemo do 15.03.2023., a možete ih poslati na andjelka.madjar@visitkarlovac.hr

Veselimo se suradnji!

Skip to content