Pridružite nam se i postanite dio događanja proljeća u Karlovcu! Sve ćemo vam objasniti u nekoliko rečenica, a vi ste tu da napišete ostatak karlovačke proljetne priče, s vama u glavnoj ulozi.

Kad dođete u Karlovac, dočekat će vas naši lokalni turistički vodiči, a ako dobro proučite raspored šetnji, možda vas najviše privuče šetnja s Marijom Terezijom ili Nikolom Teslom. A ako želite vidjeti nevidljiva karlovačka vrata na ulazima Zvijezde, kustosi Gradskog muzeja vode vas na rutu Od vrata do vrata“.

Kad ste već tu u Zvijezdi, posjetite Veleučilište i zavirite u njihov pivarski praktikum i otkrijte što je to „Atrij znanja“.

Pobornici gastro-delicija imaju na odabir degustaciju jela budućih kuhara Trgovačko ugostiteljske škole, ali i posjet karlovačkim restoranima koji pripremaju posebne riblje jelovnike.

Uz posjet Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac rezervirajte i vrijeme da uz animatore naučite što vole jesti kornjače ili pak krenite na malu školu nordijskog hodanja. Agencija Croatia Open Land organizira radionice čvorologije i slacklinea, a HPD Martinščak povest će vas na šetnju uz Kupu i Dobru.

Ili jednostavno sjednite na klupu na Promenadu i uživajte u glazbi s Glazbenog paviljona i velikim šarenim pisanicama oslikanim rukama karlovačkih umjetnika. Za Uskrs smo pripremili za vas i potragu za pisanicama, za male i velike posjetitelje. Nikad ne možete biti toliko veliki da ne poželite igru.

Vidimo se u proljetnom Karlovcu! Odaberite svoju ulogu i krenite pisati priču o proljeću u Karlovcu.

Skip to content