Proljeće na rijekama

KAJAK TURA KARLOVAC (Mrežnica & Korana)

09.06.2024., nedjelja

Organizator – Turistička agencija KAMAT ADVENTURE Travel

Polasci: u 10 sati i u 15 sati

Opis ture: Okupljanje sudionika kod Hotela Korana Srakovčić odakle je organiziran prijevoz do početne točke na Mrežnici, Mala Švarča (kod slapa kod bivšeg kampa Mrežnica / Jugoturbina).

Prvi dio ture – veslanje kroz mistične rukavce Mrežnice te prelazak brzaca i prvo stajanje na lokalnom kupalištu Mala Švarča (kupanje ili predah).

Drugi dio ture – veslanje do ušća Mrežnice u Koranu i prijelaz preko turanjskog slapa.

Treći dio ture – mirno veslanje po Korani, prelazak koranskog slapa i iskrcavanje kraj pontonskog mosta.

Trajanje ture: 3 sata

Više informacija i prijave na mail: [email protected]

 

KORANA – ŠKOLA VESLANJA KAJAKA

16.06.2024., Subota

Organizator – Croatia Open Land Tours DMC

Opis ture: Škola Veslanja gumenog kajaka za dvoje od ploče (kod pozornice) pa prema uzvodno do Mravinjaka i natrag. Predviđeno za osobe starije od 12 godina. Grupe do 10 čamaca za po dvije osobe, ukupno 20 osoba.

Svrha i cilj je edukacija te promocija veslanja kajaka za sve uzraste. Školu veslanja kajaka radimo 5 godina u raznim eventima te evo i ovu godinu u sklopu Proljeće u Karlovcu te se pokazala super i sve veći broj zainteresiranih nam se prijavljuje željnih naučiti kako veslati duplim veslom gumeni kajak na napuhavanje te sigurno ponašanje na rijeci , zainteresirani su najmlađi i njihovi roditelji pa i individualni mladi te i odrasle osobe.

Školu kajaka vode iskusni kajakaši i licencirani trenera kajaka koji su svoje licence stekli u Hrvatskoj Olimpijskoj Akademiji 2021. godine

Trajanje škole: oko 2h
Polasci grupe: u 10 h  i u 16 h

Osiguravamo opremu za sve veslače: veslo, kacigu, prsluk
Potrebno ponijeti: kupaće , ručnik te kremu za sunčanje i dobru volju
Više informacija i prijave na mail: [email protected]  ili na 0995484002 ili na licu mjesta ukoliko ima slobodnih mjesta

Skip to content