JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA za predlaganje programa za manifestaciju „Na pivo u Karlovac“ putem Obrasca za prijavu

POČETAK ODRŽAVANJA

21. kolovoz 2020.

Trajanje manifestacije odredit će se sukladno informaciji s obrasca u kojem Vas molimo da navedete željeno trajanje manifestacije, i to 1 tjedan, 10 dana ili 2 tjedna.

NAZIV MANIFESTACIJE

Radni naziv manifestacije je „Na pivo u Karlovac“. Konačni krovni naziv manifestacije osmislit će se naknadno.

Nazivi Vaših programa (koji će činiti dio manifestacije) mogu biti vezani uz pivo, naziv Vašeg objekta ili uz neke od asocijacija na grad Karlovac, atrakcije ili lokacije u gradu, poznate osobe koje su rođene ili su živjele u Karlovcu, doba godine i sl.

TEMA

Brendiranje Karlovca kao pivske destinacije koja nudi jela spravljena s pivom i razne vrste piva bez obzira na proizvođača. Kod marketinških aktivnosti neće se navoditi brend pive pa nije dozvoljeno korištenje naziva brenda pive u nazivu Vašeg programa u objektu. Ovogodišnja manifestacija prilagodba je trenutnim uvjetima poslovanja i održat će se u svim zainteresiranim ugostiteljskim objektima tipa restoran/caffe bar i sl. s naglaskom na ponudu jela s pivom, jela koja se dobro sljubljuju s pivom te razne vrste piva.

Ideja je da ovo ubuduće postane trajni sadržaj odnosno dodana vrijednost najprepoznatljivije gradske manifestacije Dani piva.

PROGRAMI

Molimo da u Obrascu za predlaganje programa (u privitku) navedete sadržaj koji će se održavati u Vašem objektu za vrijeme trajanja manifestacije.

Programi mogu sadržavati (navodimo neke ideje):

– Glazbeni program – nastupi raznih izvođača (npr. Beer&jazz, Beer&rock…)

– Tematske večeri – (npr. večer svijetlog piva, večer nekog jela od pive ili jela koje se dobro sljubljuje s pivom)

– Kviz/igra/izložba na temu Karlovca i pive

– Promo akcije/povoljnije cijene/nagradne igre u suradnji s lokalnim atrakcijama, smještajnim objektima i sl. (npr. tko obiđe više atrakcija u gradu ima gratis večeru – uz predočenje ulaznice)

– Degistacije piva

Napomena:

U ugostiteljskom objektu potrebno je držati se svih propisanih epidemioloških mjera koje su na snazi za vrijeme trajanja manifestacije.

Turistička zajednica grada Karlovca nije odgovorna za ne pridržavanje ugostiteljskih objekata uključenih u manifestaciju zakonskim propisima koji određuju njihovo poslovanje.

Molimo popunjeni Obrazac vratiti najkasnije do srijede 05.08.2020. godine na e-adresu: [email protected]


Dani piva najprepoznatiljivija su karlovačka manifestacija koja se zbog trenutne epidemiološke situacije nije u mogućnosti održati zbog okupljana velikog broja posjetitelja. Iz tog razloga odlučili smo na prihvatljiv način organizirati pivski event u našem gradu.

Nakon započetkog projekta brendiranja Karlovca kao pivske gastro destinacije, Turistička zajednica grada Karlovca planira okupiti sve zainteresirane ugostiteljske objekte u jednu zajedničku manifestaciju na temu pive.

Od početka lipnja promoviramo Karlovac kao gastro destinaciju s posebnom ponudom jela s pivom. Restorani koji su se uključili na svojim web stranicama i društvenim mrežama aktivno su svojim objavama privlačili goste i na taj način obogatili turističku ponudu grada. Tiskali smo tematski promo materijal koji se dijeli na svim lokacijama gdje se okupljaju turisti koji redovno traže informacije o ugostiteljskoj ponudi.

Turistička zajednica će nakon iskazivanja interesa prikupiti svu “pivsku ponudu” te kroz marketinške aktivnosti dodatno podržati sve vas koji se na bilo koji način uključite u ovogodišnji, epidemiološki prihvatljiv, pivski event. Poziv na iskaz interesa i Obrazac su dio ovog poziva (linkovi se nalaze ispod ovog teksta)

S obzirom da već imamo usmenih potvrda nekih restorana koji su bili uključeni u brendiranje, ovim putem pozivamo vas na iskaz interesa za sudjelovanje u manifestaciji koju planiramo za kraj kolovoza i početak rujna kada se uobičajeno održavaju Dani piva, ali s produženim trajanjem (npr. od 21.8. do 06.09.2020.)

Turistička zajednica će promovirati cjelokupnu pivsku ponudu putem Facebook kampanje te oglašavanjem na 12 web portala (Dnevnik.hr, Punkufer.hr, Zadovolja.hr, HRT.hr, Gol.hr, She.hr, Zagreb-online.hr, Zimo.hr…). 

Cilj je da vaša kreativnost i naša promocija rezultiraju ponudom dodatnog sadržaja za naše sugrađane i goste iz okolnih gradova uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Otvoreni smo za vaše prijedloge i sugestije za unapređenjem ovog projekta te stojimo na raspolaganju za sva eventualna pitanja.

Skip to content