POTRAGA ZA PISANICAMA

01.04.2024., ponedjeljak

Mala potraga za pisanicama u 10 i 16 sati
Velika potraga za pisanicama u 11,30 sati

PRIJAVE: Prijave će biti otvorene pola sata prije početka na licu mjesta tj. kod Glazbenog paviljona u Promenadi.
 

MALA POTRAGA ZA PISANICAMA U ŠANCU ISPOD SPOMENIKA

Mala potraga za pisanicama zabavna je igra za najmlađe koja će se održati na Uskršnji ponedjeljak u šancu ispod Promenade. Namijenjena je djeci do 10 godina starosti koja trebaju istražiti sve kutke šanca i pronaći skrivena jaja. I ove godine dio pisanica oslikan je motivima grada kako bi naši najmlađi i kroz ovu aktivnost upoznali Karlovac i njegove atrakcije. Uz plastična, stiroporna, čokoladna i voštana jaja, u šancu će biti i jaja sa šest različitih prepoznatljivih simbola grada čime želimo potaći djecu da na kraju potrage razmjenjuju pronađene pisanice kako bi sakupili sve raspoložive motive i odnijeli kući trajnu uspomenu.

VELIKA POTRAGA ZA PISANICAMA

Okupljanje sudionika Velike potrage je kod Glazbenog paviljona u Promenadi gdje će sudionici biti upoznati s pravilima ove interaktivne igre. Cilj je u 60 minuta koliko traje Potraga pronaći što veći broj pisanica koje će biti skrivene u šančevima oko Zvijezde. Pisanice se boduju a neke će imati i papir sa zadatkom koji vodi do pisanica koje nose najveći broj bodova.

Svaki sudionik će dobiti kartu Zvijezde s uputama i obuhvatom područja na kojem se pisanice nalaze. U slučaju izjednačenog rezultata pobjednika odlučuje mini kviz o poznavanju karlovačke Zvijezde. Najuspješniji u Velikoj potrazi osvojit će atraktivnu kajak turu Mrežnica – Korana i poklon paket Turističke zajednice grada Karlovca.

ORGANIZATOR TZ GRADA KARLOVCA

 

 

Skip to content