POTRAGA ZA PISANICAMA

PRIJAVE: info@kamatadventure.com
Broj prijava je ograničen!

 

Mala potraga za pisanicama u šancu ispod spomenika

Potraga je popunjena!

Mala potraga održat će se u šancu podno promenade. Igra je namijenjena za najmlađe sudionike (djeca do 10 godina) i vrlo jednostavna. Cilj je pronaći što veći broj jaja skrivenih u šancu, a svaka vrsta jaja će nositi drugi broj bodova.

Jaja će biti plastična, drvena, stiroporna, voštana, čokoladna, prava jaja. Svako jaja će nositi od 1 do 6 bodova. Najsakrivenija jaja će nositi najveći broj bodova, odnosno 6 bodova.

Pisanice će biti skrivene po klupicama, grmovima, travi, drveću. Rok za pronalazak jaja je 45 min, a ukupno će ih biti 400.

U slučaju da bude izjednačenje na kraju će biti igra, kotrljanje jaja sa kuhačom ili utrka sa jajetom u žlici kojom ćemo odrediti pobjednika

Napomena: aktivnost je namjenjena djeci do 10 godina starosti, a po potrebi djeca u igri sudjeluju uz pratnju roditelja

 

Velika potraga za pisanicama na području Zvijezde

Okupljanje: kod Glazbenog paviljona
Sudionici će dobiti upute o pravilima igre. Igra traje 1,5 sati i za to vrijeme treba pronaći što veći broj pisanica. Pisanice će biti skrivene na području cijele Zvijezde. Boduju se od 1 do 6 bodova, ali neke pisanice će imati i papir sa zadatkom koji vodi do pisanica koje nose najveći broj bodova.

Svaki od 25 sudionika dobit će kartu Zvijezde s uputama i obuhvatom područja na kojem se pisanice nalaze, a istodobno će na taj način i razgledati cijelu Zvijezdu.

U slučaju izjednačenog rezultata pobjednika odlučuje mini kviz o Zvijezdi. U Zvijezdi će za veliku potragu biti skriveno oko 400 pisanica.

Nagrade su ulaznice za naše muzeje i atrakcije, te kajak ili bajk tura po Karlovcu.

 

TERMINI:

18.4. – 10,00 sati – mala potraga za pisanicama
11,30 sati – velika potraga za pisanicama
16,00 sati – mala potraga za pisanicama

 

Skip to content