Nikola Tesla Experience Center

Jeste li znali da je Nikola Tesla prezirao bisere na ženama, umalo se dvaput utopio u Korani ili da je imao nevjerojatno fotografsko pamćenje? Odgovore na ova pitanja možete pronaći u jedinstvenom centru posvećenom Nikoli Tesli – Nikola Tesla Experience centru Karlovac.

Smješten je na adresi Rakovac 6, tik do Gimnazije Karlovac, nekad Velike kraljevske realke, na kojoj je mladi Tesla maturirao 1873. godine. Upravo u toj školi Nikola je postao TESLA zahvaljujući svom profesoru fizike Martinu Sekuliću koji ga je zaintesirao za elektricitet.

Ako se želite dobro zabaviti i pritom naučiti nešto novo onda je posjet Nikola Tesla Experience centru pravi odabir. Sve izgleda poput igre, ali je čista znanost! Suvremeni i interaktivni centar svojevrsni je hommage osobi Nikole Tesle, gdje upoznajete genijalnog znanstvenika sa svim njegovim vrlinama i manama.

Možete li zamisliti lebdeće tablete? Ukroćene munje? Teslu Superjunaka? Kako je Tesla predvidio mobitel? Ako se želite inspirirati Teslinim genijem dođite u naš Centar u Karlovcu, udaljen svega 5 minuta vožnje automobilom od naplatnih kućica Karlovac.

Kroz ilustracije, animirane i dokumentarne filmove, tablete, projekcije i misaone igre otkrit ćete Teslinu životnu filozofiju, saznati više o njegovim najvećim izumima te upoznati osobe koje su ostavile neizbrisiv trag u njegovom životu. No, to nije sve! Uz istraživanje Teslinog uma i života, možete pronaći inspiraciju za vlastitu kreativnost i probuditi svoje najskrivenije talente.

Želimo vam da naučite nešto novo, istražite svijet Teslinog genija i uživate u zabavnom iskustvu.

Radno vrijeme centra je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 19:00, dok smo nedjeljom i blagdanom otvoreni od 10:00 do 18:00 sati.

Posjetite našu web stranicu www.ntec.hr kako biste saznali više informacija o svim događanjima i sadržajima koje smo pripremili za vas.

Radujemo se vašem dolasku i prilici da vam pružimo nezaboravno iskustvo u našem centru. Vidimo se u Nikola Tesla Experience centru Karlovac!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.