Doček Nove 2020. godine u Karlovcu proslavit ćemo uz hrvatske hitove 90-tih

Karlovačku novogodišnju večer bezvremenskim hitovima 90-tih godina hrvatske glazbe obilježit će čak tri izvođačice. Pred publiku premijerno će se na pozornici Glazbenog paviljona, 31. 12. izmjenjivati Minea, Ivana Banfić (I. Bee) i Ella koje će publiku držati rasplesanom do dugo u noć. Posjetitelji neće ostati zakinuti hrvatskim dance hitovima kao što su: „Rano“, „Iza ponoći“, „Šumica“, ali i drugim pjesmama koje će zasigurno ugodno iznenaditi sve prisutne. Upravo zato, ovo je najveći novogodišnji dance party u Hrvatskoj!

Doček nove godine već treći put za redom održat će se na prostoru Glazbenog paviljona, nakon što su na ovom prostoru u godinama iza nas zasvirali Neno Belan i hitovi Novih fosila uz Sanju, Marinka i Zeca. Posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda u brojnim drvenim kućicama, a ulazak u 2020. godinu obilježit će još jednom veliki vatromet.

Karlovac, grad susreta, osim što će ponuditi odličnu novogodišnju zabavu i adventski program, svojim posjetiteljima nudi i druge oblike turističke ponude. Nedavno revitalizirani Muzej Domovinskog rata Karlovac – Turanj bit će dostupan svima kao i slatkovodni akvarij „Aquatika. Jedan najljepših pogleda na Karlovac možete doživjeti sa Starog grada Dubovca, te uživati i u mnogim drugim vizurama i događanjima u samom centru grada. 
Sve to Karlovac čini poželjnom destinacijom ove zime.

Skip to content