Mjesta za izlaske

Kazališna kavana

047 601 512 / 091 254 6254

Uživajte u vrhunskoj kavi uz kroasan, uživajte u vinima i pivima uz slana peciva, osvježite se svježe cijeđenim sokovima, uživajte u nastupima glazbenika, osjetite pozitivne emocije i doživite duh grada Karlovca.

Papa's bar

047 615 330

Papas bar, smješten na kraju Radićeve ulice, odličan je izbor za noćni izlazak. Ponosi se dugom poviješću i tradicijom, a nudi i brojne nastupe DJ-eva i ostalih glazbenika. Preko dana možete uživajte na predivnoj terasi koja gleda na park i promenadu.

Ziggy / Stardust

091 442 2011

Stardust / Ziggy je rokerski kafić s opuštenom atmosferom, gdje možete uživati u izvrsnoj talijanskoj kavi te bogatom izboru točenih i flaširanih piva.

Hollywood

047 611 555

Opuštena atmosfera privlači mnoge ljubitelje piva koji žele isprobati razne vrste iz domaće i međunarodne ponude piva.

Caffe bar & Night bar River Side

097 632 2600

Caffe bar & Night bar River prava je oaza koja pruža nevjerojatno iskustvo na obali rijeke Korane u Karlovcu. Smješten uz samu obalu, ovaj kafić nudi prekrasan pogled na rijeku i okolnu prirodu, čineći ga idealnim mjestom za opuštanje i uživanje u prirodnim ljepotama.

Caffe bar Mars & Beer Garden na Marsu

097 666 1005

Pustite brige i sletite na Mars!
Caffe bar Mars i Beer Garden na Marsu pruža ugodan, nesvakidašnji i zanimljiv ambijent. Otvoren s ciljem da građanima Karlovca i ostalim posjetiteljima pruži ponudu u kakvoj još nisu imali prilike uživati.

Astralis bar

099 804 3040

Astralis Bar mjesto je koje nudi vrhunsku uslugu, širok izbor pića i ugodnu atmosferu. Idealan je za opuštanje s prijateljima ili uživanje u večernjem izlasku.

Caffe bar Casa

047 601 153

Caffe Bar Casu mjesto je s opuštenom atmosferom, gdje možete uživati u ukusnim pićima i zabavljati se uz živu svirku tamburaša.

Golden Pub

Golden Pub omiljeno je mjesto za ljubitelje dobre zabave i odlične hrane, gdje se redovito održavaju kvizovi koji privlače natjecatelje svih generacija. Idealno je za provod s prijateljima i testiranje znanja u ugodnoj atmosferi.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.