Na udaljenosti od desetak kilometara južno od centra Karlovca nalazi se mali zaselak Turanjski Goljaki. Na kraju zaselka, uz rijeku Koranu, smještena je Kuća za odmor “Amarie”. Kameno-drvena kuća toplog rustikalnog interijera, okružena je bogatstvom zelenila te s pogledom na rijeku, polja i brežuljke pruža istinski osjećaj intimnosti, spokoja i simbioze s prirodom. U potpuno opremljenom prostoru na tri etaže moguć je komotan boravak za 6 osoba.
U prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje i kaminom. Boravak je otvorenog tipa, te se nadovezuje na blagavaonu (i kvalitetno opremljenu kuhinju). Na istoj etaži nalazi se sanitarni čvor te jedna spavaća soba s bračnim krevetom. Na prvom katu nalazi se prostor za odmor sa unutarnjim balkonom  koji gleda na dnevni boravak i kamin prizemlja, te dvije spavaće sobe sa zajedničkim toaletom.
Prostor za odmor ima manji zasebni balkon s pogledom na suprotnu obalu. Glavna terasa kuće idealan je prostor za druženje; pune hrastove klupe i stol za desetak ljudi, vanjski (kamin/sazidani roštilj) i pogled od 180 stupnjeva na šaroliku prirodu neće Vas ostaviti ravnodušnima ni na tmuran dan. Kada postane prehladno za terasu, tu je podrumska konoba. U konobi se nalazi još jedan zidani kutni kamin, hrastov stol i klupe, kompaktna kuhinja i ostava. Sanitarni čvor podruma dodatno je opremljen solarijem i saunom, za one željne wellness ugođaja.

 
****
Sobe: 1/6
Adresa: Turanjski Goljaki 78N
Kontakt osoba: Markota Vesna
Mobitel: +385 98 283 388
 
Skip to content