Velika karnevalska povorka Karlovačkog karnevala održat će se u subotu 15. veljače 2020. Okupljanje veselih i šarenih maski kreće ispred sportske dvorane u 15 sati, a oko 16 sati bubnjari će zatutnjati i dati znak da povorka kreće prema Radićevoj ulici, do spomenika žabi, zatim preko Korza, Ulicom Matice hrvatske, Ulicom Pavleka Miškine, te Kraševom do Trga bana Josipa Jelačića gdje će se održati proglašenje najboljih maski, te koncert Gustafa i Strings banda.

U subotu 22. veljače u Zorin domu organizirat će se bal pod maskama. Za glazbu će biti zadužen voditelj i DJ Branko Obradović Kina. U petak 21. veljače održat će se dječja fašnička povorka. Okupljanje počinje na Trgu bana Jelačića u 9.30 sati, a povorka kreće u 10 sati Ulicom kralja Tomislava, Radićevom ulicom, Korzom, Domobranskom ulicom te Tomislavovom natrag na Trg bana Jelačića, gdje slijedi zabava i ples pod maskama.

Središnja fašnička proslava predviđena je 25. veljače paljenjem slamnatog Fašnika na Kupi.

[ 15. 2. – VELIKA KARNEVALSKA POVORKA ]
15:00 – okupljanje kod Sportske dvorane na Rakovcu
16:00 – početak povorke (Radićeva ~ Žabac ~ Korzo ~ Pošta ~ Vuka ~ Stari plac)
18:00 – nastup Gustafa
20:15 – proglas najboljih masaka
20:30 – nastup Stringsa
23:00 – fajrunt

// Pozivamo te da prijaviš masku za Veliku povorku putem online prijavnice https://forms.gle/SHTF9bY2DEptzb4P6 // ..a moći ćete se prijaviti i osobno na dan povorke do 15:30 sati //

[ 21. 2. – MALA KARNEVALSKA POVORKA ]
09:30 – okupljanje na Trgu bana Josipa Jelačića
10:00 – početak povorke (Ul. kralja Tomislava ~ Radićeva ~ Korzo ~ Domobranska ~ Stari plac).

// Na pozornici će nastupiti Dječji zbor Zorica i Karlovački (mali) break danceri //

[ 22. 2. – BAL POD MASKAMA ]
S otvorenjem u 20 sati, dočekuju vas svečane bočne dvorane Zorin doma, za miks pultom DJ Kina, a za stolom karnevalske krafne.

[ 25. 2. – PALJENJE FAŠNIKA ]
19:30 – svečano paljenje fašničkog princa Žapca na rijeci Kupi uz Mažuranićevu obalu

Skip to content