Karlovac na sajmu Place2Go

Place2go međunarodni sajam turizma najveći je sajam takvog tipa u Hrvatskoj. Održava se od 15. do 17. ožujka u zagrebačkoj Areni. Grad Karlovac promovirat će svoju turističku ponudu na ovom sajmu koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama.

Svečano otvorenje sajma je danas (petak) 15.3. u 11.00 sati. Na karlovačkom štandu svi zainteresirani moći će pronaći zanimljive informacije o Aquatici, Starom gradu Dubovcu, Muzeju Domovinskog rata na Turnju, žitnoj lađi Zora, Foginovom kupalištu, brojnim karlovačkim manifestacijama te ostalim turističkim sadržajima u gradu susreta.

Za posjetitelje sajma i karlovačkog izložbenog prostora priprema se i nagradna tombola pa će posjetitelji moći osvojiti ulaznice za Aquatiku, Gradski muzej Karlovac te brojne druge zanimljive nagrade. Posebna atrakcija na sajmu kao promotori Karlovca bit će pripadnici Karlovačke građanske garde.

Pozivamo vas da posjetite naš izložbeni prostor broj 51 u razdoblju od 15.3. do 17.3.2019. u zagrebačkoj Areni na Međunarodnom sajmu turizma Place2go

Više informacija o sajmu potražite na www.place2go.org

 

Skip to content