KARLOVAC ADVENT - FOTO POINT

Glazbeni paviljon u Promenadi

središnje je mjesto karlovačkog Adventa koje je u potpunosti posvećeno našim najmlađim i najslađim sugrađanima. Ukrašen raskošnim živim borovima, treperavim lampicama, snjegovićima, plišanim medvjedićima i šećernim štapićima, Paviljon postaje prava igraonica u kojoj zabava nikad ne prestaje. Svečano uređena klupica s dekicama i jastučićima pretvorena je u foto kutak za cijelu obitelj, a posebna atrakcija je sandučić u koji djeca mogu ostavljati svoje poruke i želje za godinu koja nadolazi.

Ovog će Adventa karlovačku Promenadu okružiti prigodna glazbena kulisa koja će vašu zimsku šetnju pretvoriti u nešto mnogo više. Uživajte u ugodnim zvucima klasične glazbe i božićnih evergreena koji će vas ispuniti toplinom, radošću i dobrom voljom.

Ulaz u Šebetićevu ulicu

pretvoren je u prelijepo božićno selo gdje posjetitelji mogu uživati u idili živih borova i udobnih drvenih panjeva na kojima se mogu odmoriti dok djeca istražuju svu raskoš božićnih dekoracija. Veeelike blještave bijele saonice novi su foto kutak na kojemu će, ne sumnjamo, nastati stotine nezaboravnih selfieja s najširim osmjesima čiste blagdanske radosti.

 

Paviljon Katzler

portal je za bijeg u fantastičan svijet zimskih čudesa, otrgnut od stresne stvarnosti da našim sugrađanima donese veselje, optimizam i mir kakav su na kraju ove izazovne godine svakako zaslužili. Usred zimske čarolije postavljen je još jedan savršeno fotogeničan kutak za stvaranje trajnih uspomena na blagdane u čarobnom gradu na četiri rijeke. Neka vaše sretne fotografije obiđu svijet i obasjaju nedostižne domove bliskih vam ljudi, prijatelja i rodbine, znanaca i poznanika

Aquatika

nas je već razveselila popustom od 20% na ulaznice za akvarij tijekom Adventa, a uz velik izbor domaćih unikatnih božićnih suvenira čijom kupovinom se potiču lokalni obrtnici i
umjetnici, posjetitelje tamo čeka nezaboravan blagdanski ugođaj s neodoljivo atraktivnim foto kutkom za dijeljenje na društvenim mrežama.
Skip to content