Karlovac Advent – Foto point

PAVILJON KATZLER

portal je za bijeg u fantastičan svijet zimskih čudesa, otrgnut od stresne stvarnosti da našim sugrađanima donese veselje, optimizam i mir kakav su na kraju ove izazovne godine svakako zaslužili. Usred zimske čarolije postavljen je još jedan savršeno fotogeničan kutak za stvaranje trajnih uspomena na blagdane u čarobnom gradu na četiri rijeke. Neka vaše sretne fotografije obiđu svijet i obasjaju nedostižne domove bliskih vam ljudi, prijatelja i rodbine, znanaca i poznanika

STARI GRAD DUBOVAC

Nezaobilazno mjesto za romatičare ali i za sve ljubitelje starih zidina i dvoraca je Stari grad Dubovac. Napravite fotografiju za pamćenje u atriju dvorca gdje vas očekuje romantični foto kutak. Okrijepite se u bistrou Kastel i obavezno popnite na branič kulu s pogledom na Karlovac i okolicu.
Pogled koji se pruža s uzvisine i vidikovca Staroga grada nešto je što se ne propušta u koje god doba godine odlučite doći. Okrijepite se, udahnite miris karlovačke zime!

RESTORAN KVAKA

Prigodno dekoriran foto kutak s nagradnom igrom, kao i kutak za pisma Djeda Božićnjaka, također s nagradama. Uz još mnogobrojna iznenađenja za djecu. 

Očekuje vas pravo malo božićno selo.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.