KARLOVAC ADVENT - FOTO POINT

paviljon kaztler advent

Paviljon Katzler

portal je za bijeg u fantastičan svijet zimskih čudesa, otrgnut od stresne stvarnosti da našim sugrađanima donese veselje, optimizam i mir kakav su na kraju ove izazovne godine svakako zaslužili. Usred zimske čarolije postavljen je još jedan savršeno fotogeničan kutak za stvaranje trajnih uspomena na blagdane u čarobnom gradu na četiri rijeke. Neka vaše sretne fotografije obiđu svijet i obasjaju nedostižne domove bliskih vam ljudi, prijatelja i rodbine, znanaca i poznanika
Aquatika Advent u Karlovac

Aquatika

Slatkovodni akvarij Aquatika u ovo adventsko razdoblje nudi  vam popust od 20% na cijenu obiteljske ulaznice. U suvenirnici potražite velik izbor domaćih unikatnih božićnih suvenira,a posjetitelje na trgu ispred akvarija čeka nezaboravan blagdanski ugođaj s neodoljivo atraktivnim foto kutkom za dijeljenje na društvenim mrežama. 
U caffe baru Aquatike uživat ćete ove zime u posebnoj ponudi zimskih napitaka.

advent karlovac dubovac

Stari grad Dubovac

Nezaobilazno mjesto za romatičare ali i za sve ljubitelje starih zidina i dvoraca je Stari grad Dubovac. Napravite fotografiju za pamćenje u atriju dvorca gdje vas očekuje romantični foto kutak. Okrijepite se u bistrou Kastel i obavezno popnite na branič kulu s pogledom na Karlovac i okolicu.
Pogled koji se pruža s uzvisine i vidikovca Staroga grada nešto je što se ne propušta u koje god doba godine odlučite doći. Okrijepite se, udahnite miris karlovačke zime!

Skip to content