Turistička zajednica grada Karlovca, u suradnji s tvrtkom Feel IQM započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Karlovac. Integralno upravljanje kvalitetom model je razvoja turističke destinacije koji je Strategijom razvoja turizma grada Karlovca 2012.-2020. odabran kao najbolji model razvoja. Aktivnosti projekta usmjerene su na promicanje kvalitete i umrežavanje ponude u gradu, međusobnu suradnju pojedinih dionika te preporuku i poticanja na izvrsnost. 

U prvom tjednu rujna
 planirana je početna grupna edukativna radionica s prezentacijom projekta svim prijavljenim subjektima tj. potencijalnim partnerima (odvojenim po temama). Nakon te početne edukacije slijedi posjet subjektima prema planu obilaska, razgovor o mogućnostima i uvjetima suradnje u projektu IQM Destination Karlovac te individualni savjeti kako potaknuti izvrsnost i umrežavanje ponude u našem gradu.
Nakon toga slijedi potpisivanje ugovora o suradnji sa svima koji zadovoljavaju osnovne kriterije projekta, prije svega kvalitetu u poslovanju ispunjenu minimalno 80%.
Kroz ovaj projekt uspostavit će se mjerljivi sustav razine kvalitete usluga u destinaciji pri čemu će se kroz individualnu edukaciju podići sadašnja razina kvalitete u destinaciji čime će Karlovac postati prepoznatljiv na turističkom tržištu. 
Javni poziv za sudjelovanje u ovom projektu otvoren je od 26. kolovoza do 26. rujna 2019. godine.
 
U projekt IQM destinacija Karlovac bit će uključeni subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (vlasnici smještajnih objekata, ugostitelji, OPG-i, atrakcije, turističke agencije, udruge i sl.). Smatramo kako svojim radom doprinosite razvoju i kvaliteti turizma na području grada Karlovca te Vas pozivamo da se odazovete i sudjelujete u projektu. 
Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijavu možete izvršiti na e-mail [email protected]   
Molimo Vas da u prijavi navedete slijedeće podatke*:
1) Ime i prezime
2) Naziv tvrtke
3) Djelatnost kojom se bavite
4) Adresa
5) Kontakt e-mail i telefon
6) Web adresa na kojoj promovirate svoju djelatnost
7) Naziv na društvenim mrežama ukoliko ih koristite u promociji svoje djelatnosti.
Skip to content