Provedite odmor u dobrom društvu Mensa i Lune u njihovom domu na seoskom domaćinstvu obitelji Lauš, u tihom zelenom kutku Hrvatske. Ako se pitate tko su oni i zašto je druženje s njima tako posebno, odgovor potražite na brežuljku iznad Karlovca na imanju obitelji Lauš.

I prije nego što se još jedna godina izgubi u nepovratu dok balansirate između poslovnog stresa i pokušaja kompromisa s vremenom, priuštite si zasluženi odmor od svijeta i bajkovite snove u konjskoj vili – domu Mensa i Lune, u stilu robinzonskog turizma. Ako volite konje, bit će vam to nezaboravno iskustvo, a ako ne znate volite li ih, shvatit ćete što ste do sada propustili.

 

Sobe: 1/4
Adresa: Cerovac Vukmanićki 14b, 47241, Cerovac Vukmanićki
Telefon: +385 98 460 383
E-mail: [email protected]
Web: Horseville

Postanite na tren princeza iz bajke ili divlji jahač iz pjesme, ili jednostavno povedite prijatelje i obitelj na druženje kojem je cilj stvaranje novih uspomena. Doručak na terasi s pogledom na šumu i razigrane konje na livadi, vožnja starom kaubojskom kočijom, kupanje u bistroj vodi rijeke Korane, odbojka na pijesku nakon roštilja, peke koje možete sami napraviti, razgledavanje i šetnja šumom i upoznavanje s pričama o životu mještana i suživotu ljudi i konja, i na kraju dana – spavanje u tradicionalnoj hrvatskoj drvenoj kući (staji za konje) sa staklenim podnim pogledom na uspavane domaćine Mensa i Lunu.

Dok sanjate snove iz konjske vile, pitate se da li i konji sanjaju iste snove, i zašto već prije niste odlučili pobjeći ovdje u tišinu zvjezdane noći.  

Skip to content