IVANJSKI KRIJES

Najstariji zapis o Ivanjskom krijesu datira iz 1779. godine. Lokacija paljenja krijesova od tada se nije promijenila.

PROLJEĆE U KARLOVCU

Proljeće u Karlovcu je posebno doba godine kad zazelene parkovi, cvjetni grmovi zablistaju iznad renesansnih zidina, a obale rijeka postanu oaze osmijeha šetača.

DANI PIVA KARLOVAC

Grad na četiri rijeke ima i svoju petu rijeku – rijeku piva! Krajem kolovoza Karlovac postaje grad piva spajajući tri stoljeća tradicije pivarstva s urbanom glazbenom scenom.

Dnevni boravak

ZVJEZDANO LJETO

Zvjezdano ljeto je manifestacija koja se održava od Ivanjskog krijesa do Dana grada s preko 150 različitih programa – od predstava, koncerata i radionica sve do sportskih i avanturističkih sadržaja.

advent u karlovcu

Advent Karlovac

U blagdansko doba Karlovac priča svoju jedinstvenu adventsku i božićnu priču. Prošetajte s obitelji, sami, s osobom koju volite, s kućnim ljubimcem, s prijateljima. Vidjet ćete kako Karlovac ovih dana posebno sjaji. 

subotom na koranu!

Subotom na Koranu!

Provedite zabavne i ispunjene vikende u Karlovcu! U rujnu rezervirajte subote poslijepodne za boravak uz rijeku Koranu i Slatkovodni akvarij Aquatiku. Sudjelujte u raznim aktivnostima na otvorenom, otkrijte zanimljive edukativne sadržaje i uživajte u svirkama odličnih bendova.
Skip to content