Grad na četiri rijeke ima i svoju petu rijeku – rijeku piva! Krajem kolovoza Karlovac postaje grad piva spajajući tri stoljeća tradicije pivarstva s urbanom glazbenom scenom, a središnja pozornica na rubu Šanca pretvara karlovačku promenadu u najveseliju pješačku zonu i jedinstveni zeleni amfiteatar.

Dani piva pretvaraju Karlovac u jedinstvenu festivalsku zonu. Uz središnja događanja na karlovačkoj promenadi, na obali Korane na Foginovom kupalištu, druga je pozornica s koncertima i događanjima za mlađu publiku ili za one koji se tako osjećaju. Tu je i tradicionalni sajam obrtništva i poljoprivrede, rock-scena u susjednom Šancu, LED-festival u starome zdanju kina Edison, lunapark za najmlađe i gastronomska ponuda za sve. I naravno, pivo je tu kao glavna tema okupljanja s posebnom ponudom Festivalskog piva, originalnog piva Dana piva u Karlovcu. Ako vam ni to nije dosta, imamo i ponudu craft-piva od kojeg izdvajamo jedno specijalno – FrKa, franjevačko pivo koje možete degustirati u miru dvorišta Franjevačkog samostana.

Najveća otvorena pozornica s najvećim zvijezdama domaće glazbene scene za najveću pivsku zabavu, tako bismo ukratko opisali Dane piva u Karlovcu. Dođite i uživajte s nama! Otkrijte skrivene kutke Karlovca kad otvori vrata za sve ljubitelje piva.

Zaplovite našom petom rijekom!

Ove godine zbog pandemije koronovirusa Dani piva Karlovac neće biti održani. No kako bi ljubitelji piva i Karlovca ipak došli na svoje od 21. kolovoza do 4. rujna karlovački kafići i pubovi pripremili su posebne ponude piva, glazbeni program, nagradne kvizove… Na vama je da istražite slikovite gradske kutke, isprobate aktivnosti na popularnim karlovačkim rijekama, a zatim krenite u istraživanje pivskih lokacija. Dođite NA PIVO U KARLOVAC.

 

Skip to content