Grad na četiri rijeke ima i svoju petu rijeku – rijeku piva! Krajem kolovoza Karlovac postaje grad piva spajajući tri stoljeća tradicije pivarstva s urbanom glazbenom scenom, a središnja pozornica na rubu Šanca pretvara karlovačku promenadu u najveseliju pješačku zonu i jedinstveni zeleni amfiteatar.

Dani piva pretvaraju Karlovac u jedinstvenu festivalsku zonu. Uz središnja događanja na karlovačkoj promenadi, na obali Korane na Foginovom kupalištu, druga je pozornica s koncertima i događanjima za mlađu publiku ili za one koji se tako osjećaju. Tu je i tradicionalni sajam obrtništva i poljoprivrede, rock-scena u susjednom Šancu, LED-festival u starome zdanju kina Edison, lunapark za najmlađe i gastronomska ponuda za sve. I naravno, pivo je tu kao glavna tema okupljanja s posebnom ponudom Festivalskog piva, originalnog piva Dana piva u Karlovcu. Ako vam ni to nije dosta, imamo i ponudu craft-piva od kojeg izdvajamo jedno specijalno – FrKa, franjevačko pivo koje možete degustirati u miru dvorišta Franjevačkog samostana.

Najveća otvorena pozornica s najvećim zvijezdama domaće glazbene scene za najveću pivsku zabavu, tako bismo ukratko opisali Dane piva u Karlovcu. Dođite i uživajte s nama! Otkrijte skrivene kutke Karlovca kad otvori vrata za sve ljubitelje piva.

Zaplovite našom petom rijekom!