Bogat sadržaj na Promenadi – zanimljive i zabavne igre, glazba, slikanje s umjetnicima ili šetnja u društvu carice Marije Terezije

U subotu, 6. svibnja 2023. godine već od 9 sati velike i male posjetitelje očekuje veselo i ležerno jutro uz Igre u parku. Provedite s nama aktivno prijepodne u šancu ispod Promenade! Od 9 do 13 sati zabavite se i istovremeno rekreirajte na postavljenom poligonu s raznim pustolovnim i zanimljivim igrama za male i velike. Očekuju vas veliki Čovječe ne ljuti se (1,5 m x 1,5m), velika jenga, križić kružić, mini i veliki badminton, mali nogomet, streličarstvo, stiroporni avioni, tunel za djecu te stolovi s 20ak različitih didaktičkih i društvenih igara. Najava nije potrebna a dočekat će vas raspoloženi animatori koji će vas uvesti u igru.

Karlovački umjetnici, članovi ULAK-a, od 8 sati na Promenadi će stvarati nova umjetnička djela te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže. Okupljanje i podjela materijala za slikanje je već od 7,30 nakon čega slijedi radionica za najmlađe i sve zainteresirane građane, a izložbu nastalih radova možete razgledati sve do 16 sati.  Glazbeni nastup grupe Gigsons na Glazbenom paviljonu upotpunit će doživljaj i garancija je dobre atmosfere.

U 11 sati ispred Paviljona Katzler na rasporedu je još u besplatna turistička tura za individualne posjetitelje – šetnja Karlovcem sa caricom Marijom Terezijom. Prilika je to za šetnju s kostimiranim vodičem – interpretatorom i saznajte zanimljivosti iz caričina života ali i života grada u to vrijeme. Najava je obavezna na sve Proljetne ture na: [email protected] / 098 246 584 (sms, viber, WhatsApp) / ili putem obrasca: https://forms.gle/GYed9ET1AeHD3sPdA .

Dok čekate početak ture napravite trajnu uspomenu u „Cvjetnom retrovizoru“, posebno uređenom foto kutku iza Paviljona Katzler s pogledom na jednu od najljepših karlovačkih vizura.

Svi ste pozvani!

Skip to content