Aquatika slavi 5. rođendan!

Povodom 5. obljetnice karlovačkog slatkovodnog akvarija očekuje vas bogat i raznovrstan program za cijelu obitelj,  uključujući predavanja, predstave, kvizove, edukativne radionice, animacije i još mnogo zanimljivih sadržaja. Ulaz u akvarij bit će besplatan za sve posjetitelje 22. listopada, a 23. i 24. listopada ulaznice će biti dostupne po 50% sniženim cijenama.

Jedinstveni slatkovodni akvarij smješten na obali rijeke Korane u Karlovcu, petu godišnjicu svog postojanja posvećuje važnosti očuvanja okoliša. Proslava započinje već 16. listopada predprogramom pod nazivom „Aquatika u gradu“, dok će centralni dio manifestacije trajati od 22. do 24. listopada.

Bogat program odvijat će se na više frekventnih lokacija diljem grada Karlovca, a glavna događanja bit će smještena na Akvarijskom trgu i šetnici uz Koranu pretvorenoj u „Rijeku budućnosti“. Šetnjom kroz „Rijeku budućnosti“ posjetitelji će imat priliku saznati više o povijesti Aquatike i temama održivog razvoja kroz razne programe. Posjetitelje očekuju razna predavanja, predstave, animacije, hologrami, kviz te programi za djecu i cjelokupnu obitelj.

22. listopada ulaz u slatkovodni akvarij će biti besplatan
, a 23. i 24. listopada ulaznice će biti dostupne po 50% sniženim cijenama.

AQUATIKA U GRADU

AQUATIKA U MUZEJU

U Gradskom muzeju Karlovac moći će se posjetiti ihtiološka zbirka u sklopu programa „Aquatika u muzeju“.

AQUATIKA U ZVIJEZDI

Od 15. listopada Paviljon Katzler svoj izložbeni prostor pretvorit će u veliki akvarij. Teme izložbe obuhvatit će karlovačke rijeke i njihov riblji fond, a moći će se razgledati sve do 31. listopada.

AQUATIKA U GRADSKOJ KNJIŽNICI

Aquatika u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić obilježit će prezentacijske police s knjigama o ribama te radionice za djecu.

AQUATIKA U GRADSKOM KAZALIŠTU

Predstava za djecu „Na tragu“ igrat će besplatno u kazalištu u sklopu programa Aquatika u Gradskom kazalištu Zorin dom 24. listopada.

AQUATIKA U FRANJEVAČKOM SAMOSTANU

U Franjevačkom samostanu će se 20. listopada u 19 sati održati zanimljiv razgovor s franjevcima na temu “Riba kao simbol”.

Skip to content