Vođeni odličnim uspjehom prošlogodišnjeg koncepta animacije za naše sugrađane i sve posjetitelje u rujnu, Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac zajedno sa Turističkom zajednicom grada Karlovca ponovno organizira događaje pod nazivom „Subotom na Koranu“.

Radi se o tri subote u rujnu, i to 10., 17. i 24. rujna u vremenu od 16 do 19 sati. Sve posjetitelje očekuje odlična animacija na otvorenom uz raznovrsne sportske aktivnosti. A osim toga, bit će tu i edukacijskih aktivnosti uz digitalne sadržaje (holograme), pri čemu će naši vodiči upoznati sve posjetitelje sa određenim vrstama životinja koje žive u rijeci i uz rijeku te sa Natura 2000 ekološkom mrežom, čiji je rijeka Korana dio.

U rujnu si rezervirajte subote poslijepodne za boravak uz rijeku Koranu i Aquatiku, a pri tome se educirajte i zabavite sa zanimljivim digitalnim sadržajima te isprobajte raznovrsne aktivnosti na otvorenom.

Manifestacija: “Subotom na Koranu”

Termini: 10.9.; 17.9.; 24.9. (3 subote)

Vrijeme održavanja: 16-19 h

Program:

  • Animacijske aktivnosti na obali Korane 16-19 h
    • raznovrsne aktivnosti na otvorenom: vožnja kajakom po rijeci Korani, streličarstvo, dva badminton terena, hammoc park između jablanova, dnevni boravak s didaktičkim igračkama i camping park te slack line traka
  • Edukacijske aktivnosti “Susret s rijekom” 16-19 h
    • edukacija posjetitelja uz pomoć dva holograma o životinjama koje žive u rijeci i uz rijeku te o Natura 2000 ekološkoj mreži

Ovim digitalnim hologramima nastojimo približiti iskustvo doživljaja rijeke, a kako je važno boraviti što je moguće više vani na otvorenom, organizirali smo različite atraktivne aktivnosti na otvorenom. Stoga dođite i iskoristite lijepo vrijeme za uživanje u raznim aktivnostima uz rijeku Koranu i najljepšu vizuru našeg grada.

Vidimo se subotom na Korani!

Skip to content