Vjerujemo da svi moraju malo odmorit pa smo otvorili apartman “TREBA MALO ODMORIT” za Vaše opuštanje. Dnevni boravak ima smart android TV od 55 “(140 cm) 4k i PlayStation 4 pro, 2 gamepada s hrpom igara! Također ima perilicu posuđa sa tabletama za pranje i pećnicu. U kupaonici, osim ručnika, uvijek ćete imati gel za tuširanje, sapun i sušilo za kosu, tako da ih ne morate pakirati za putovanje.

Apartman TREBA MALO ODMORIT je udaljen samo nekoliko minuta pješice od rijeke Korane, Aquatike – jedinog slatkovodnog akvarija u Hrvatskoj i nekoliko minuta hoda do centra grada. Što se tiče položaja – u apartmanu ćete imati privatnost i tišinu u stanu bez obzira što je praktički u centru grada. Manja soba povezana je s glavnom spavaćom sobom i ima dječji krevetić (kinderbet) i igračke za najmlađe.

To je lijepo i ugodno mjesto za vaš boravak i odličan odmor! Jako puno parkova i igrališta nalaze se u neposrednoj blizini apartmana pa smo sigurni da ćete se odlično provesti boraveći u apartmanu Treba Malo Odmorit.

Sobe: 1/2 + 2
Adresa: Ulica Stjepana Radića 50
Kontakt osoba: Stefan Greb
Mobitel: +385 98 681 433
 

Skip to content