Aktivnosti na rijekama

Karlovac je grad na četiri rijeke, Korani, Kupi, Mrežnici i Dobri i puno toga nam je vezano za njih,  Slatkovodni akvarij Aquatika, romantične šetnje obalom, pitka voda ali i pivo. Po rijekama nazivamo sve što možemo, vrtiće, sportske klubove, restorane pa čak i vlastitu djecu.

Osim što se možete u jednom danu okupati u sve četiri možete uživati i u brojnim aktivnostima zahvaljujući ponudi naših lokalnih agencija. Profesionalni licencirani vodiči i skiperi uz svu potrebnu opremu garancija su sigurnosti, odlične zabave i vrhunskog doživljaja na našim rijekama.

Za rafting avanturu, opuštajući safari retreat na karlovačkim rijekama ili speedboat vožnje gliserima kao i ronjenja na raspolaganju vam je agencija Croatia Open Land na tel: +385 (0)99 54 84 002 te email [email protected] a cjelokupnu ponudu aktivnog odmora istražite na internet straniciwww.croatia-open-land.com.

Ukoliko želite doživjeti rijeke iz kajaka na raspolaganju su vam organizirani izleti ili usluga najma kajaka prema želji, uz preuzimanje na lokaciji po dogovoru.  Čak tri rijeke moguće je istražiti u jednom izletu a to će vam omogućiti agencija Kamat Adventure na telefon +385 (0)98 977 55 46 ili mail [email protected]  dok je cjelokupna ponuda raznovrsnih aktivnosti dostupna na Internet stranici www.kamatadventure.com .

Odaberite dan i rijeku i uživajte u našem bogatstvu!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.