Advent u Karlovcu – čarolija susreta

Svaki svjetski adventski sajam skriva poneku čaroliju, a Advent u Karlovcu čarolija je susreta! Susret je to s tradicijom, s gradom, s Karlovčanima! Susret s dragim prijateljima, šetnja u nadi da ćemo sresti nekoga ili tek znatiželjni obilazak Adventa u Karlovcu, stvorit će čaroliju samo za vas!

Volimo se hvaliti da je Advent u Karlovcu najbogatiji po raznovrsnosti programa i broju izvođača, da ima najoriginalnije Božićno selo u široj okolici, da je najtopliji adventski sajam bez obzira na snijeg i inje, a na vama je da provjerite koliko smo u tome subjektivni.

Dok polako prolazite karlovačkom promenadom učinit će vam se da su istim stopama šetale dame i gospoda dok je drvored još bio mlad i na trenutak možda ugledate sjenu nekog od njih. Zvuk pjesme s Glazbenog paviljona privući će vas u centar zbivanja, a mirisi tradicionalne kuhinje zavrtjet će vas u začarani krug iz kojeg nećete imati želju izaći. Šareni pokloni, razigrane svjećice i razdragani osmjesi pomoći će da svijet, barem na trenutak, postane bezbrižno i sretno mjesto. I neka bude tako!

U bunaru želja još uvijek ima mjesta i za jednu vašu. Na klupi ispod stare lipe uvijek se nađe mjesto za vas. Miris kuhanog vina i aromatičnog čaja opija od sreće. Zvončići slute da je sreća tu. Advent u Karlovcu – čarolija s osmijehom!

U krošnjama stare karlovačke promenade tisuće lampica obasjat će vam put do iskrenog i srdačnog susreta sa samim sobom i divnim ljudima oko vas. A kad nastupi tišina Božićne noći, osvijetlit ćemo vam put kojim trebate krenuti u miru. Ili jednostavno ostati u društvu onih koje volite.

Skip to content