ADVENT U AQUATICI

Doživite čaroliju blagdana u jedinstvenom ugođaju jedinog slatkovodnog akvarija u Hrvatskoj!

U ovo posebno doba godine doživite čaroliju blagdana u atraktivno uređenom prostoru Aquatike – slatkovodnog akvarija Karlovac. Za sve posjetitelje pripremili su iznenađenja i pogodnosti.

  • Doživite čaroliju božićnog ugođaja na trgu Aquatike uz atraktivnu foto točku za dijeljenje divnih blagdanskih uspomena.
  • Iskoristite poseban popust od 20% na cijenu obiteljske ulaznice za vrijeme trajanja Adventa (28. studenog do 24. prosinca 2021.), te poklonite nezaboravno iskustvo tajanstvenog slatkovodnog svijeta svojim najdražima u blagdansko vrijeme, a čak i kao poklon za pod bor. Iskoristivost kupljenih ulaznica za poklon nije vremenski ograničena.
  • Trebate ideju za božićni poklon? Imamo rješenje! Istražite posebnu ponudu domaćih božićnih proizvoda lokalnih obrtnika, domaćih radinosti, umjetnika i OPG-ova kojima možete dodatno obogatiti blagdanski ugođaj u svojem domu ili pak pokloniti svojim najdražima. Kupovinom ovih proizvoda potičete lokalno gospodarstvo.
  • Doživite posebnu „Karlovačku božićnu priču“ u caffe baru Aquatike od 17. do 31. prosinca. Svaki posjetitelj uz naručenu kavu, čaj ili kuhano vino, dobit će Karlovačku božićnu priču – kutijicu u kojoj je medenjak u obliku zvijezde s otisnutim „Advent u Karlovcu“ te sa kratkom zanimljivom i poučnom pričom o Božiću, božićnim anegdotama, običajima, događajima Karlovca i drugim prigodnim informacijama (tekst: Morana Rožman). Bit će više priča, pa ih skupite sve.
  • Posjetite izložbu „PLANKTON – divovi u kapljici vode“ u sklopu razgleda akvarija koja ima za cilj ukazati na važnost planktona koji je danas uglavnom nepoznanica većini ljudi, a glavna poruka govori o osnovnoj biologiji, ekologiji, bioraznolikosti i sistematici te se u drugom dijelu pretvara u približavanje zanimljivih i specifičnih vrsta planktona uz mnogobrojne zanimljivosti i zabavne činjenice. Izložba je aktualna sve do 31. siječnja 2022. godine.
  • Osjetite blagdanski duh kroz posebnu ponudu zimskih napitaka u caffe baru Aquatika te nagradite svoje nepce atraktivnom rapsodijom okusa koji neodoljivo podsjećaju na najljepše doba godine.
  • Sudjelujte u nagradnim natječajima na društvenim mrežama Aquatike te osvojite atraktivne nagrade. Pratite naše Facebook i Instagram profile za više detalja.

Ove blagdane provedite sa svojim najdražima, doživite blagdansku atmosferu u Aquatici, slikajte se na foto točki, poklonite unikatne poklone iz akvarijske suvenirnice svojim najdražima te se pri tome odlično zabavite.

Dođite i posjetite Advent u Aquatici te uživajte u blagdanskoj čaroliji i stvaranju nezaboravnih uspomena! 😊

Aquatika Advent u Karlovac
Skip to content