U ovo blagdansko doba Karlovac priča svoju jedinstvenu adventsku i božićnu priču. Život je u gradu. Prošetajte s obitelji, sami, s osobom koju volite, s kućnim ljubimcem, s prijateljima. Vidjet ćete kako Karlovac ovih dana posebno sjaji. Pružit će vam utjehu, podariti osmijeh i osvijetliti put. Ugođaj je drugačiji od svih prijašnjih godina, možda zbog toga što drugim očima gledamo svijet.

Stvorite najljepše uspomene šetnjom kroz grad. Zaustavite se na svakom foto-kutku, pored ukrašenih izloga i neka vaše fotografije s osmijehom obiđu svijet i predstave atmosferu blagdana u našem gradu.

Otkrijte Advent u Aquatici, uživajte na adventskim vožnjama Žitnom lađom, ne propustite doživljaj u atriju Starog grada Dubovca i podržite lokalne obrtnike na Božićnom obrtničkom sajmu. Vikendom krenite na besplatnu turističku turu gradom i upoznajte Karlovac i karlovačke blagdanske običaje i  pregledajte sve adventske izloge našeg grada.

Od 16. do 31. prosinca uživajte u Adventu u Promenadi u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi blagdanskih delicija posebno osmišljenih za ovu prigodu i zabavite se uz brojne glazbene, zabavne i sportske sadržaje za sve generacije. Program provjerite OVDJE

Skip to content