U ovo blagdansko doba Karlovac priča svoju jedinstvenu adventsku i božićnu priču. Život je u gradu. Prošetajte s obitelji, sami, s osobom koju volite, s kućnim ljubimcem, s prijateljima. Vidjet ćete kako Karlovac ovih dana posebno sjaji. Pružit će vam utjehu, podariti osmijeh i osvijetliti put. Ugođaj je drugačiji od svih prijašnjih godina, možda zbog toga što drugim očima gledamo svijet.

Stvorite najljepše uspomene šetnjom i fotografijama kroz grad. Zaustavite se na svakom foto-kutku i neka vaše fotografije s osmijehom obiđu svijet i obasjaju nedostižne domove bliskih vam ljudi.

Od 17. do 31. prosinca uživajte u Promenadi u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi blagdanskih delicija posebno osmišljenih za ovu prigodu i zabavite se uz brojne glazbene, zabavne i sportske sadržaje za sve generacije. Program provjerite OVDJE.

Vikendom krenite na besplatnu turističku turu gradom i upoznajte Karlovac i karlovačke običaje. Okrijepite se kod franjevaca u karlovačkoj Zvijezdi. Očekuje vas pravi obiteljski, tradicionalni program, svakog adventskog vikenda od 16 do 20 sati.
Kulturni program naći ćete u kazalištu Zorin dom, Galeriji V. Karas i Gradskoj knjižnici. Božićni obrtnički sajam od 17. do 23. prosinca u srcu karlovačke Zvijezde donosi ponudu raznih proizvoda karlovačkih obrtnika i lokalnih OPG-ova, te blagdanski foto kutak i ugostiteljsku ponudu.

 

Skip to content