U ovo blagdansko doba Karlovac priča svoju jedinstvenu adventsku i božićnu priču. Život je u gradu. Prošetajte s obitelji, sami, s osobom koju volite, s kućnim ljubimcem, s prijateljima. Vidjet ćete kako Karlovac ovih dana posebno sjaji. Pružit će vam utjehu, podariti osmijeh i osvijetliti put. Ugođaj je drugačiji od svih prijašnjih godina, možda zbog toga što drugim očima gledamo svijet.

Stvorite najljepše uspomene šetnjom i fotografijama kroz grad. Zaustavite se na svakom foto-kutku i neka vaše fotografije s osmijehom obiđu svijet i obasjaju nedostižne domove bliskih vam ljudi.

Na Glazbenom paviljonu napišite svoje najljepše želje za sljedeću godinu i ubacite u sandučić za želje i poruke. U Šebetićevoj ulici utonite u čarobnu šumu, a kod Aquatike vas čeka foto kutak idealan za top fotke za dijeljenje na društvenim mrežama. 

U kutku Paviljona Katzler zažmirite i pomislite na ljepši svijet. Glazbena kulisa pratit će vas Promenadom, a vikendom krenite na besplatnu turističku turu gradom i upoznajte Karlovac i karlovačke običaje.

Kulturni program naći ćete u kazalištu Zorin dom i Gradskom muzeju, a s balkona Glazbene škole očarat će vas zvukovi najpoznatijih djela Beethovena.

U gastronomskim delicijama uživajte u udobnosti svog doma, a ponudu naručite dostavom ili na vratima ugostiteljskih objekata. Nemojte zaboraviti poklone za svoje najmilije, zavrijedili su ih ove godine više nego ikad prije. Poklonite nešto i sebi, vrijeme je za male luksuze nakon turbulentne godine.

Kupujmo ove godine proizvode lokalnih proizvođača, kreativaca i umjetnika!

Skip to content