Javni poziv za iskazivanje interesa za predlaganje programa pivskih sadržaja i ponude

Karlovac je poznat diljem Hrvatske i svijeta kao grad piva. TZ grada Karlovca u suradnji s dionicima radi na pozicioniranju Karlovca kao gastro destinacije s posebnom ponudom jela s pivom te najširim i najfinijim izborom piva.

Promotivnu aktivnost Na pivo u Karlovac smislili smo i započeli 2020. godine. Priliku za uključiti se i ove godine imaju svi zainteresirani ugostitelji ali i drugi dionici koji mogu prijaviti i svoju postojeću pivsku ponudu kao i različite tematske sadržaje vezane uz pivo.

Ove godine održavanje manifestacije Dani piva Karlovac planira se od 25. do 29. kolovoza. Nadogradnja Dana piva i Karlovca kao pivske gastro destinacije i ove godine bit će ponuda programa vezanih uz pivo svih prijavljenih ugostiteljskih i drugih objekata.

Turistička zajednica grada Karlovca prikupit će svu pivsku ponudu, tj. programe koje planirate u svojim objektima u razdoblju od 1. do 31. kolovoza 2023. te će provesti promotivne aktivnosti s ciljem privlačenja posjetitelja motiviranih originalnom pivskom ponudom u Karlovac.

Popunjeni Obrazac za prijavu potrebno je poslati najkasnije do petka 28.07.2023. godine na e-adresu: [email protected]

Na pivo u Karlovac_JAVNI POZIV_2023

Na pivo u Karlovac_2023_Obrazac

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.