Dodijeljena priznanja za najljepše adventske izloge u Karlovcu

Turistička zajednica grada Karlovca peti je puta provela izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu a ovu aktivnost organizira s ciljem poticanja uređenja našeg grada za vrijeme adventa i božićnih blagdana. Prijave za izbor trajale su od 24. studenog do 11. prosinca, a u TZ grada Karlovca pristiglo je 16 prijava. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birali su zatim svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani na Facebook stranici TZ grada Karlovca – Visit Karlovac od 17. do 27. prosinca 2022. godine.

U petak, 30. prosinca u 18.00 sati u Glazbenom paviljonu održana je svečana dodjela priznanja za najljepše adventske izloge grada Karlovca po izboru građana.

Dodijeljena su priznanja i nagrade za prva tri mjesta:

  1. mjesto osvojila je Cvjećarnica Pušlek, IMG-ART j.d.o.o., Mostanje 22
  2. mjesto osvojio Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor iz Nazorove ulice 10
  3. mjesto osvojio je Maro i Petra j.d.o.o. salon za nokte iz Smičiklasove ulice 5c

Svim prijavljenim izlozima također su dodijeljene zahvalnice za sudjelovanje uz prigodnu utješnu nagradu.

Ovo je još jedna prilika za sve naše dionike da ostvare veću vidljivost kroz promociju koju provodimo. Zahvaljujem svima koju su sudjelovali u izboru kao i svima koji kontinuirano uređuju svoje poslovne i privatne prostore te tako doprinose blagdanskom ozračju u našem gradu“ , rekla je direktorica TZ grada Karlovca, Marina Burić

Gradonačelnik Damir Mandić također je podržao ovaj izbor i izjavio: „Hvala svima na sudjelovanju, ovo je izvrstan primjer kako svi na mjestima gdje jesmo možemo pokazati ljubav prema gradu i učiniti ga ljepšim.“

I ove je godine izbor za najljepši adventski izlog privukao veliku pažnju pratitelja na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Karlovca Visit Karlovac. Fotografije prijavljenih izloga na Facebook stranici Visit Karlovac vidjelo je gotovo 47 tisuća ljudi a iste su generirale čak 4 tisuće reakcija.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.