Javni poziv i Obrazac – Na pivo u Karlovac

Karlovac je poznat diljem Hrvatske i svijeta kao grad piva. TZ grada Karlovca u suradnji s dionicima radi na pozicioniranju Karlovca kao gastro destinacije s posebnom ponudom jela s pivom te najširim i najfinijim izborom piva.  

Promotivnu aktivnost Na pivo u Karlovac osmislili smo i započeli 2020. godine. Priliku za uključiti se i ove godine imaju svi zainteresirani ugostitelji ali i drugi dionici koji mogu prijaviti i svoju postojeću pivsku ponudu kao i različite tematske sadržaje vezane uz pivo. 

Ove godine održavanje manifestacije Dani piva Karlovac planira se od 26. do 30. kolovoza. Nadogradnja Dana piva i Karlovca kao pivske gastro destinacije i ove godine bit će ponuda programa vezanih uz pivo svih prijavljenih ugostiteljskih i drugih objekata. 

Turistička zajednica grada Karlovca prikupit će svu pivsku ponudu, tj. programe koje planirate u svojim objektima u razdoblju od 10. do 30. kolovoza 2022. te će provesti promotivne aktivnosti s ciljem privlačenja posjetitelja motiviranih originalnom pivskom ponudom u Karlovac.  

JAVNI POZIV za iskazivanje interesa za predlaganje programa pivskih sadržaja i ponude putem Obrasca za prijavu

TRAJANJE od 10. do 30. kolovoza 2022. godine

NAZIV PROGRAMA/PONUDE

Nazivi Vaših programa/ponude mogu biti vezani uz pivo, naziv Vašeg objekta ili uz neke od asocijacija na grad Karlovac, atrakcije ili lokacije u gradu, poznate osobe koje su rođene ili su živjele u Karlovcu, doba godine i sl.

TEMA

Brendiranje Karlovca kao pivske destinacije koja nudi jela spravljena s pivom i razne vrste piva bez obzira na proizvođača. Kod marketinških aktivnosti neće se navoditi brend piva pa nije dozvoljeno korištenje naziva brenda piva u nazivu Vašeg programa u objektu. Ovogodišnja aktivnost prilagodba je trenutnim uvjetima poslovanja i održat će se u svim zainteresiranim ugostiteljskim objektima tipa restoran/caffe bar i sl. s naglaskom na ponudu jela s pivom, jela koja se dobro sljubljuju s pivom te razne vrste piva.

Na pivo u Karlovac je trajni sadržaj odnosno dodana vrijednost neprepoznatljivije gradske manifestacije Dani piva.

PROGRAM/PONUDA

Molimo da u Obrascu za predlaganje programa (u privitku) navedete sadržaj/ponudu koju planirate imati u Vašem objektu u navedenom razdoblju. Nije nužno osmišljavati nove sadržaje jer u obzir dolazi i prijava Vaše postojeće pivske ponude koju molimo da svakako navedete (vrste piva bez isticanja brenda – npr. svijetlo pivo u boci – 5 vrsta, craft pivo točeno – 4 vrste, pšenično pivo u boci – 2 vrste… i slično).

Programi mogu sadržavati (navodimo neke ideje):

– Glazbeni program – nastupi raznih izvođača (npr. Beer&jazz, Beer&rock…)

– Tematske večeri – (npr. večer svijetlog piva, večer nekog jela od piva ili jela koje se dobro sljubljuje s pivom)

– Kviz/igra/izložba na temu Karlovca i piva

– Ponude/Promo akcije/povoljnije cijene/nagradne igre u suradnji s lokalnim atrakcijama, smještajnim objektima i sl. (npr. tko posjeti više atrakcija u gradu ima gratis pivo/večeru – uz predočenje ulaznice)

– Degustacije piva

Prošlogodišnje primjere pivske ponude/programa možete pogledati na sljedećem linku https://visitkarlovac.hr/na-pivo-u-karlovac/

Napomena:

U Vašem objektu potrebno je držati se svih propisanih epidemioloških mjera koje su na snazi u trenutku izvođenja programa. Također, molimo prijavitelje da se pridržavaju svih zakonskih propisa koji uređuju njihovo poslovanje.

Popunjeni Obrazac za prijavu potrebno je poslati najkasnije do ponedjeljka 01.08.2022. godine na e-adresu: info@visitkarlovac.hr

OBRAZAC ZA PRIJAVU

JAVNI POZIV

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.