Proljeće u Karlovcu – poziv za uključenje

Turistička zajednica grada Karlovca prošle je godine pokrenula novu aktivnost pod nazivom “Proljeće u Karlovcu” kojoj je cilj objediniti sav kulturni, zabavni, edukativni sadržaj primjerem temi koji se u proljetnim mjesecima odvija u Karlovcu. Pojedinačne aktivnosti nemaju snagu privući veći broj posjetitelja ali tako objedinjeni sadržaj i uz intenzivnu promotivnu kampanju sigurno je vidljiviji i privlači pažnju te može biti i motiv dolaska u naš grad.
U 2021. godini su tako bile uključene aktivnosti naših gradskih ustanova, ali i lokalnih turističkih agencija, Veleučilišta, Trgovačko – ugostiteljske škole, udruga i ugostitelja i sve zajedno činilo je mozaik različitih doživljaja koji su bili predstavljeni i prigodno izrađenim vizualom kojeg dostavljamo u privitku.
Planirano razdoblje za proljetne aktivnosti su travanj i svibanj, s naglaskom na vikende i neradne dane i ovim vas putem pozivamo da nam se priključite svojim sadržajem kako bi i ovo proljeće u našem gradu bilo sadržajno i zanimljivo svima koji traže inspiraciju za vikend putovanja. Turistička zajednica grada Karlovca provest će promotivnu kampanju na vlastitim digitalnim kanalima i vjerujemo da ćemo svi zajedno našim sugrađanima i gostima osigurati kvalitetan sadržaj  a gospodarskim subjektima u gradu dodatnu ekonomsku korist što je jedan od ciljeva našeg djelovanja.

Vaše prijedloge i opise aktivnosti s kojima bi se uključili očekujemo do 15.03.2022., a možete ih poslati na andjelka.madjar@visitkarlovac.hr

Veselimo se suradnji!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.