Nova gastro karta Karlovca

Turistička zajednica grada Karlovca priprema se za turističku 2022. godinu

Uvjereni kako će Karlovac i u 2022. godini svojim sadržajem te brojnim događanjima biti atraktivan za posjetitelje, Turistička zajednica grada Karlovca u suradnji sa svim subjektima u turizmu grada priprema se za ovu turističku godinu. S obzirom na značaj gastronomije u turizmu i kvalitetnu ponudu naših ugostitelja iz tiska je izašla gastro karta grada kojom želimo našim posjetiteljima olakšati snalaženje u gradu. Karta je nastala upravo na poticaj subjekata – naših atrakcija koje posjećuje sve veći broj turista i koji redovito traže informacije gdje jesti u Karlovcu. Osim restorana, bistroa, pizzeria i fast food objekata koje su postavljene i na platformi Google Maps na karti su pozicionirane i sve najvažnije atrakcije grada kako bi posjetitelji dobili dodatni poticaj za obilazak što većeg broja njih. Karta se može uzeti na lokacijama koje turisti posjećuju u našem gradu, u Aquatici, Gradskom muzeju, na Starom gradu, Franjevačkom muzeju, Paviljonu Katzler, smještajnim objektima, te Turističko-informativnom centru TZ na Korzu a imat će ju i lokalni turistički vodiči u vođenjima po gradu.

Osim toga ažuriran je i postojeći vodič Karlovac kroz godinu a u procesu je i ažuriranje brošure „Karlovac info“ kako bi kao destinacija bili spremni za posjetitelje.

„Informativna djelatnost, pored razvoja turističkog proizvoda i destinacijskog menadžmenta, jedna je od osnovnih zadaća gradske turističke zajednice i upravo radi toga stalnim ažuriranjem podataka nastojimo pružiti informaciju kako posjetiteljima tako i našim sugrađanima. Redovito tjedno šaljemo svim dionicima informacije o događanjima za predstojeći vikend a kako bi mogli informirati svoje goste o događanjima u gradu“, izjavila je Marina Burić, direktorica Turističke zajednice grada Karlovca.

U cilju bolje distribucije informacija pozivamo sve da se na našoj Internet stranici www.visitkarlovac.hr pretplate na newsletter Turističke zajednice te da prate i blog.visitkarlovac.hr. Uskoro će javnosti biti predstavljena i nova funkcionalnija internet stranica Turističke zajednice grada Karlovca koja bi komunikacijom aktivnosti i sadržaja trebala privući i nove posjetitelje u naš grad.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.