IQM Destination EDUCATION-webinar

Pridružite nam se i poslušajte najboljeg iznajmljivača Hrvatske, koji je primio nagradu na Danima hrvatskog turizima 2021. Razvoj kontinentalnog turizma često je naša tema, vjerujem da ćemo biti zanimljivi i poučni malim iznajmljivačima i u morskim i kontinentalnim destinacijama.

Nemamo često priliku čuti jednu iskrenu poduzetničku priču, kao što nam je na panelu koji smo pripremili. Dobro nam došli !

Datum održavanja: 10.11.2021. (srijeda) u 17,00 sati

TEMA: NAJBOLJI IZNAJMLJIVAČ HRVATSKE PRIČA NAM SVOJU PODUZETNIČKU PRIČUGOST PANELA:Na Danima hrvatskog turizma 2021 u kategoriji pružatelja ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu nagradu je dobio Igor Salak vlasnik luksuznih kuća za odmor Montis Aurea – Luksuzne vile Zlatne planine u Novom Zvečevu.Na panelu Srijedom u 17 gospodin Salak ispričati će nam svoj razvojni put, koji je prepun izazova i daljnjih planova.Dobro nam došli, veselimo se čuti još jednu pozitivnu priču prepunu iskustva i konkretnog primjera iz prakse.Webinar se snima, snimka će biti javno objavljena. LINK: https://us02web.zoom.us/j/89083281080?pwd=aEJIcUd5cDJCZjBsUUZJSjJjL0VaZz09Za dolazak na predavanje dovoljno je upisati ime i prezime osobe koja je prisutna na predavanju. Podaci se upisuju pri ulasku na predavanje. Pripremite slobodno pitanja koja ćete predavaču moći postaviti u pismenom obliku (chat u tijeku predavanja).Edukacija se snima i biti će javno objavljena.Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odazivu.

 

[button link=”https://us02web.zoom.us/j/89083281080?pwd=aEJIcUd5cDJCZjBsUUZJSjJjL0VaZz09″ newwindow=”yes”] Prijava na edukaciju[/button]

Najavljujemo teme koje slijede IQM Destination EDUCATIONSrijedom u 17:

Trendovi u turizmu 2022Nautički turizam – prilike i izazovi za destinacijeUpravljanje cijenom u destinacijiTrendovi u kamping turizmuMali iznajmljivači sa kvalitetom iznad 90/100, koliko je kompleksno biti izvrstan?

Dobro nam došli!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.