Najljepši adventski izlozi 2020.

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″]

Izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu po izboru građana za 2020. godinu održan je u organizaciji TZ grada Karlovca. Na našu adresu je tijekom prosinca 2020. godine pristiglo ukupno 17 prijava. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birali su zatim svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani od 21.12. do 30.12.2020. na Facebook stranici TZ grada Karlovca – Visit Karlovac.

U četvrtak, 7. siječnja 2021. dodijeljena su priznanja i nagrade za prva tri mjesta za najljepše adventske izloge grada Karlovca po izboru građana.

Prvo mjesto  sa 3441 glasom osvojio je Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor. Priznanje je preuzela ravnateljica Centra gđa Nataša Horvat

Drugo mjesto sa 3203 glasa osvojio je Dom za odgoj djece i mladeži Karlovac, a priznanje je preuzela ravnateljica gđa Martina Brajdić Manojlović.

Treće mjesto sa 563  glasa osvojio je Bloom cvjetni studio. Priznanje je preuzela vlasnica, gđa Tihana Grašić.

Ovo je bio treći po redu izbor za najljepši adventski izlog i/ili poslovni prostor. Turistička zajednica grada Karlovca provodi ovu akciju s ciljem poticanja uređenja izloga i poslovnih prostora u vrijeme blagdana, te time i pozicioniranja Karlovca kao adventske destinacije. Iako su prošlu godinu obilježili pandemija te brojna ograničenja kretanja ove su dekoracije doprinijele blagdanskom raspoloženju i pozitivnom ozračju.

Građani i pratitelji FB stranice TZ grada Karlovca – Visit Karlovac su se vrlo aktivno uključili u izbor, te je bilo više reakcija na objave nego u istom razdoblju lani.

Zahvaljujem svima koju su sudjelovali u projektu te svima koji su uredili i prijavili svoje izloge na ovaj izbor. No važno je istaknuti da se zahvaljujemo i svima onima koji nisu sudjelovali u izboru ali kontinuirano uređuju svoje poslovne i privatne prostore te na taj način doprinose ozračju u našem gradu.“, izjavila je direktorica TZ grada Karlovca, Marina Burić

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.