IQM pass Visit Karlovac – novi prozvod u turizmu Karlovca

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″]

IQM pass Visit Karlovac nastavak je projekta IQM Destination Karlovac – upravljanje kvalitetom u destinaciji. Dionici ovog projekta su smještajni objekti, atrakcije, ugostiteljski objekti, lokalni proizvođači, suvenirnice, turističke agencije i drugi.

IQM pass Visit Karlovac je alat Doživi više, uštedi više! a omogućuje najsnažniji oblik umrežavanja ponude dionika u destinaciji, dodatnu promociju, isticanje kvalitete ponude dionika te upravljanje cijenom u destinaciji. Posebne promocije i popusti koji se ostvaruju putem IQM pass iznose i do 30%.

Kod gostiju ovaj način promocije destinacije potiče produljenje boravka i dodatni doživljaj u svim segmentima Karlovca, a dionike potiče  na izvrsnost. Osim toga, IQM Pass Visit Karlovac može biti idealan poklon vjernim gostima kao i poslovnim partnerima za koje želimo da dožive više od našeg grada, putem Loyalty programa.


Kako IQM Pass funkcionira?

 

IQM pass Visit Karlovac funkcionira online. Poveznice korisnici mogu pronaći na web stranici TZ grada Karlovca kao i web stranicama dionika u projektu. Korisnik može kupiti IQM pass za 1 ili više osoba, u trajanju od 1, 3, 7 i 14 dana. Po kupnji, gost dobiva svoj IQM pass na mail adresu, te ga treba pokazati pri rezervaciji ili u objektu partnera kod kojeg želi ostvariti popust.

IQM pass Visit Karlovac aktivnost je koji je u potpunosti financirana od strane Feel IQM d.o.o.. Đurđica Šimičić, Anamarija Cicarelli, Pero Matić osmislili su koncept sukladan potrebama destinacija, a nastavak je projekta integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji – IQM Destination KARLOVAC. Putem IQM Pass-a osmišljavaju se razne ideje i razlozi dolaska u Karlovac, poput Trip plannera. Prijedlozi su segmentirani i prilagođeni gostima koji će posjetiti Karlovac.

„Umrežavanjem i kvalitetom ponude nastojat ćemo i ovom kvalitativno promotivnom aktivnošću približiti gostima ideju dolaska u Karlovac. IQM Pass će pomoći potencijalnim gostima da nas izaberu za svoju sljedeću destinaciju, a nama u Karlovcu pomoći će da se još snažnije umrežimo i ponudimo sadržaje koje imamo u turističkoj ponudi. Gostima na ovaj način  želimo pružiti posebne ponude koje ostvaruju kupnjom IQM Pass-a. U konačnici, osnovna ideja cijelog projekta je predstavljanje cjelokupne ponude i to tako da ponudimo rješenja i prijedloge putovanja prilagođena različitim profilima gostiju, a na temelju kojih će gosti sami isplanirati dolazak u Karlovac.„ izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Karlovca, Marina Burić.

IQM Pass projekt je koji se implementira na nacionalnom nivou; Visit Lošinj, Visit Vodice, Lika destination, Visit Karlovac, Visit Golden Slavonia.

Ponudu IQM pass Visit Karlovac možete istražiti na poveznici OVDJE.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.