IQM – javni poziv

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_row _builder_version=”4.4.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.7″][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″]

Turistička zajednica grada Karlovca ušla je u drugu godinu projekta Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Karlovac koji je Strategijom razvoja turizma grada Karlovca 2012.-2020. odabran kao najbolji model razvoja. Tijekom prve godine projekta odrađene su brojne aktivnosti usmjerene  na promicanje kvalitete i umrežavanje ponude u gradu, međusobnu suradnju pojedinih dionika te preporuku i poticanje na izvrsnost. 

Nakon prve objave javnog poziva u rujnu 2019. godine projektu se priključilo 50-ak subjekata s područja grada. Kod svakog od njih proveden je individualan audit nakon kojeg su dobili smjernice za unapređenje kvalitete poslovanja.

Sa svima zainteresiranima koji zadovoljavaju osnovne kriterije projekta potpisan je ugovor o suradnji  te je započeto mjerenje kvalitete online reputacije svakog subjekta.

Kroz ovaj projekt uspostavljamo mjerljivi sustav razine kvalitete usluga u destinaciji pri čemu se kroz individualnu edukaciju podiže razina kvalitete u destinaciji čime s ciljem da Karlovac postane prepoznatljiv na turističkom tržištu. U ovom trenutku, nakon godine dana provođenja projekta, ukupna destinacijska online ocjena kvalitete Karlovca je 90,1%.

Kako bi kroz projekt umrežili još više zainteresiranih subjekata ponavljamo Javni poziv za sudjelovanje koji ostaje otvoren trajno, a dobrodošli su svi subjekti koji svojim radom žele doprinijeti razvoju i kvaliteti turizma (vlasnici smještajnih objekata, ugostitelji, OPG-i, atrakcije, turističke agencije, udruge i sl.).

Ukoliko nam se želite priključiti pozivamo Vas da se odazovete i sudjelujete u projektu. 
Sudjelovanje je za sve besplatno, a prijavu možete izvršiti na e-mail [email protected]   

Molimo Vas da u prijavi navedete slijedeće podatke:

1) Ime i prezime

2) Naziv tvrtke

3) Djelatnost kojom se bavite

4) Adresa

5) Kontakt e-mail i telefon

6) Web adresa na kojoj promovirate svoju djelatnost

7) Naziv na društvenim mrežama ukoliko ih koristite u promociji svoje djelatnosti.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.