Javni poziv za iskaz interesa – dječja fašnička povorka

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.2″][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.2″][et_pb_text _builder_version=”4.3.2″ hover_enabled=”0″]

Karlovac, 18.02.2020., Ur. broj: 42/2020

POZIV NA ISKAZ INTERESA  ZA ZAKUP POVRŠINA NA MANIFESTACIJI KARLOVAČKI KARNEVAL 2020 – Dječja fašnička povorka

Temeljem Odluke Gradonačelnika o organizaciji manifestacije „Karlovački karneval 2020.“ Turistička zajednica grada Karlovca organizator je manifestacije Karlovački karneval 2020. u sklopu koje će se na Trgu bana Josipa Jelačića 21. veljače 2020. održati Dječja fašnička povorka. Službena internetska stranica putem koje će se objaviti rezultati ovog iskaza interesa te druge važne informacije je www.visitkarlovac.hr

Dječja fašnička povorka održat će se 21. veljače 2020. od 9.30 sati do 13.00 sata na lokaciji – Trg bana Josipa Jelačića (u slučaju kiše 24. ili 25. veljače 2020). U okviru manifestacije prigodnu prodaju ponuditelji (zakupnici) mogu raditi najranije od 9.30 sati i najkasnije do 13.00 sati.

Lokacije, namjena i početne cijena:

LOKACIJE br. 1, 2, 3, 4 i 5  – 100,00 kn po lokaciji

Organizator nudi sljedeće lokacije – SKICA:

Sva pitanja za pojašnjenje skice potrebno je uputiti na email adresu: [email protected]  ili telefonski na 047/615-115

U prijavnom obrascu koristiti brojeve lokacija prikazane na ovoj skici!

Prijava se obavlja tako da se popuni propisani obrazac za iskaz interesa koji je objavljen na sljedećem linku: https://visitkarlovac.hr/javni-pozivi/
Popunjeni obrazac šalje se e-poštom na adresu [email protected] uz naslov maila «PRIJAVA NA KARLOVAČKI KARNEVAL – dječja povorka» ili ga prijavitelj može donijeti osobno u TZ grada Karlovca, Petra Zrinskog 3 u radnom vremenu od 8.30 do 15.30 sati. Obrazac nije potrebno potpisati i ovjeriti.
Rok za slanje obrasca je do 20.02.2020. do 12:00 sati. Rezultati ovog javnog poziva utvrdit će se 20.02.2020. o čemu će ponuditelji biti obaviješteni na dostavljene kontakte.

Rezultati poziva objavljuju se na web stranici https://visitkarlovac.hr/javni-pozivi/ . Organizator zadržava pravo ne odabrati niti jednu ponudu bez odgovornosti prema sudionicima i bez obrazloženja odluke. Svaki prijavitelj ima pravo odabrati jednu ili više lokacija za ponudu svojih usluga.

Cijena najma pojedine lokacije odredit će se licitacijom, a minimalni iznos po lokaciji iznosi 100,00 kn

Ponuditelji su, prema priloženoj shemi i obrascu, dužni odabrati lokaciju (broj) i ponuditi svoju cijenu za odabranu lokaciju. Ponuđenom cijenom sudjeluju u licitaciji, a nije moguće ponuditi manju cijenu zakupa od gore navedenih. Najpovoljniji je ponuditelj koji ponudi najveći iznos zakupnine za pojedinu lokaciju. Ukoliko pristignu dvije identične ponude s istim iznosom ponuđene zakupnine, ponuditelji će biti pozvani da dostave u nadopunu ponude.

Ugovor o zakupu zaključuje se u pisanom obliku. Prilikom zaključivanja ugovora zakupnik je dužan dostaviti dokaz o uplati. Odabrani ponuditelj obavezan je zaključiti ugovor s organizatorom najkasnije 20. veljače 2020.

Javni poziv-dječja fašnička povorka 

OBRAZAC_dječja fašnička povorka

Odluka o odabiru ponuditelja – Karlovački karneval-dječja povorka

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.