Edukacija turističkih vodiča

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.2″][et_pb_row _builder_version=”4.3.2″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.3.2″][et_pb_text _builder_version=”4.3.2″ hover_enabled=”0″]

U petak 14. veljače u organizaciji TZ grada Karlovca održana je još jedna u nizu edukacija namjenjenih licenciranim turističkim vodičima s područja Karlovačke županije. Edukacija je održana u suradnji sa Gradskim muzejem Karlovac na lokaciji Muzeja Domovinskog rata Karlovac – Turanj.

U edukaciji je sudjelovala grupa od sedam turističkih vodiča koji su dodatno oplemenili svoja znanja o povijesti Turnja te o muzejskom postavu. Cilj edukacije je, kao i u dosadašnjim edukacijama, podizanje kvalitete usluga interpretacije baštine i vodičkih usluga. Turistički vodiči od izuzetne su važnosti za promociju destinacije jer su u direktnom kontaktu s posjetiteljima i grupama koje dolaze u Karlovac.

Nakon edukacije koja je održana u studenom prošle godine na temu interpretacije kulturne baštine, te ove edukacije na Turnju, slijedi još jedna edukacija na temu nove turističke rute po gradu temeljene na prirodnoj baštini.

Turistički vodiči izjavili su kako im je edukacija u Muzeju Domovinskog rata Karlovac – Turanj bila vrlo korisna. Tema Domovinskog rata karlovačkim vodičima je izrazito emotivna te im je cilj da usprkos snažnim emocijama budu profesionalni u svom poslu uz kvalitetnu i zanimljivu interpretaciju.

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”11358,11360,9966,11362″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”4.3.2″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.