Nova brošura o Karlovcu

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.9″][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″]

Početkom nove 2020. godine Karlovac je dobio novu turističku brošuru. Brošura „Karlovac kroz godinu“ prezentira ljepote i aktivnosti u gradu na četiri rijeke kroz sva četiri godišnja doba. Tiskana je dvojezično na hrvatskom i engleskom u 5.000 primjeraka.

S ciljem promocije grada na 4 rijeke u 4 godišnja doba provedena je krajem prošle godine i promotivna kampanja na društvenim mrežama. Kampanja je na stranice TZ grada Karlovca www.visitkarlovac.hr dovela gotovo 10.000 novih posjetitelja, imala preko 8 milijuna impresija i izuzetno pozitivne reakcije. Bio je to svojevrsni uvod u 2020. godinu tijekom koje će se Karlovac nastaviti pozicionirati kao cjelogodišnja turistička destinacija s ponudom različitih sadržaja kroz sva godišnja doba. Kampanja na temu  četiri godišnja doba provodit će se i tijekom ove godine.

Direktorica TZ grada Karlovca, gđa Marina Burić je ovom prilikom izjavila: „Karlovac se razvija kao cjelogodišnja turistička destinacija. Istraživanje provedeno kroz projekt IQM pokazalo je da upravo to žele i stanovnici Karlovca. Ova brošura je jedan od načina da pokažemo i domaćim i stranim turistima što naš grad nudi tijekom cijele godine, te da su vrata Karlovca otvorena svima. Cilj nam je da Karlovac kao poželjnu turističku destinaciju prepoznaju i oni koji ga do sada nisu posjetili.

Pozivamo vas da prelistate novu brošuru na poveznici – OVDJE.

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”11128,11130,11126,10071″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”4.0.9″ hover_enabled=”0″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.