Najljepši adventski izlozi

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.7″][et_pb_row _builder_version=”4.0.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.7″][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″]

Izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu održan je u organizaciji TZ grada Karlovca. Prijave za izbor trajale su do 12. prosinca, a u TZ grada Karlovca pristiglo je 26 prijava. Najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birali su zatim svojim glasovima, odnosno reakcijama, građani od 17.12. do 27.12.2019. na Facebook stranici TZ grada Karlovca – Visit Karlovac.

U ponedjeljak 30. prosinca u 18.30 sati u Glazbenom paviljonu održana je svečana dodjela priznanja za najljepše adventske izloge grada Karlovca po izboru građana.

Dodijeljena su priznanja i nagrade za prva tri mjesta:

  1. mjesto (1062 glasa) – RAJSKA PTICA – Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Karlovačke županije, Vladimira Nazora 16a (priznanje su preuzele predsjednica udruge Marica Palajsa i djelatnica udruge Martina Perković)
  2. mjesto (1001 glas) – Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimiri Nazor, Vladimira Nazora 10 (priznanje je preuzela ravnateljica Centra Nataša Horvat)
  3. mjesto (660 glasova) – Larissa, trgovina frizerske i kozmetičke opreme, Luščić 8 (priznanje su preuzele vlasnice Marijana Protulipac i Marina Mihalić)

Udruga Rajska ptica ove godine ponovila je prošlogodišnji uspjeh, te su ponovno osvojili najviše glasova i prvo mjesto. Zanimljivo je da su na izbor prijavljene čak tri lokacije u Nazorovoj ulici, od čega su dvije osvojile priznanja. Ovo je druga godina da Turistička zajednica provodi ovu akciju s ciljem poticanja uređenja izloga za vrijeme blagdana, te time i pozicioniranja Karlovca kao adventske destinacije. U akciji je sudjelovalo pet lokacija više nego 2018. godine. Građani su se vrlo aktivno uključili u izbor, te je na Facebooku bilo čak tri puta više reakcija na objave nego u istom razdoblju lani.

TZ grada Karlovca zahvaljuje svima koju su sudjelovali u projektu te svima koji su uredili i prijavili svoje izloge na izbor za najljepši adventski izlog.

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”10998,11002,11000,11004″ posts_number=”8″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”4.0.7″ hover_enabled=”0″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.