Najljepši adventski izlog – javni poziv

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_row _builder_version=”4.0.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″]

Javni poziv za Izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu

S ciljem poticanja uređenja izloga i površina ispred poslovnih prostora za vrijeme blagdana TZ grada Karlovca i Grad Karlovac pozivaju sve vlasnike i zakupnike poslovnih prostora u Karlovcu da se prijave na izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu.

Prijave su otvorene do 12. prosinca 2019. godine.

Birat će se najljepši adventski izlog i/ili površina ispred poslovnog prostora u kategoriji: Najljepši adventski izlog po izboru građana

Na ovaj javni poziv mogu se javiti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2020.

Prijave se dostavljaju u TZ grada Karlovca putem maila [email protected] i putem prijave u inbox na FB stranici Visit Karlovac (s naznakom „adventski izlog“). Prijava treba sadržavati:
– ime i prezime osobe koja prijavljuje izlog
– broj telefona kontakt osobe
– točan naziv vlasnika ili zakupnika poslovnog prostora (ime tvrtke/obrta/udruge…)
– točnu adresu na kojoj se nalazi izlog i/ili uređena površina

Službeni fotograf kojeg će angažirati TZ grada Karlovca obići  će i fotografirati sve prijavljene lokacije.

Građani će za svog favorita moći glasati temeljem prijava pristiglih na ovaj javni poziv. Za svoj omiljeni izlog građani će glasati putem FB stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 16. prosinca 2019.

Priznanja i nagrade za prva tri mjesta bit će dodijeljene u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“ 30. prosinca 2019., u Glazbenom paviljonu.

 

OPĆE SMJERNICE ZA UREĐENJE IZLOGA:

  • vidljivost s ulice
  • tema odgovara i podudara se s blagdanskim temama
  • usklađenost boja i stila
  • uređenje sadrži povijesne fotografije lokacije/grada
  • uređenje sadrži tradicionalne motive
  • kreativnost i inovativnost
  • osvjetljenje izloga noću
  • bez uvredljivih sadržaja

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”10771,10773,10775,10777″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.